Χριστίνα Πολίτη: Αποκάλυψε πώς με τον Κώστα Σπυρόπουλο κόλλησαν κορωνοϊό

«Μην ακούτε βλακείες και μακριά από αρνητές!»

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την κατάσταση υγείας του Κώστα Σπυρόπουλου

Το πρόσωπο που κόλλησε την ίδια και τον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο αποκάλυψε μέσα από τα social media η Χριστίνα Πολίτη.

Κώστας Σπυρόπουλος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και πνευμονία

Όπως έκανε γνωστό τη Δευτέρα στο «Πρω1νό» ο Γιώργος Λιάγκας, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Χριστίνα Πολίτη Κώστας Σπυρόπουλος

Χριστίνα Πολίτη και Κώστας Σπυρόπουλος σε παλιότερη νυχτερινή έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα τόνισε ότι η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή, αποκαλύπτοντας ότι: «Ο άνθρωπος είναι σε σοβαρή κατάσταση, παλεύει για να μη διασωληνωθεί. Υπάρχει μια πνευμονία που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν. Ο κορωνοϊός του το γύρισε σε πνευμονία. Μου είπαν ότι παίρνει φουλ οξυγόνο, δηλαδή είναι στα μέγιστα οι ποσότητες οξυγόνου που του παρέχουν και οι δικοί του άνθρωποι εύχονται να μη διασωληνωθεί. Παλεύει για την υγεία του».

Σε σοβαρή κατάσταση ο Κώστας Σπυρόπουλος: Δίνει «μάχη» με τον κορωνοϊό

Λίγη ώρα μετά η σύντροφος του, η γνωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, σχολιάζοντας ένα post του Βασίλη Ζούλια στο Facebook προέβη σε αποκαλύψεις για το πώς νόσησαν η ίδια κι ο ηθοποιός: «Φοράτε μάσκες και προσέχετε! Θα τα γράψω όταν όλα πάνε καλά και στη δική μας οικογένεια! Προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται ούτε είναι απλή ίωση! Ο ένας την περνάει στο πόδι κι ο άλλος στο νοσοκομείο με πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα... Μην ακούτε βλακείες και μακριά από αρνητές, εμάς αρνήτρια με γιόγκες και αντιεμβολιαστρία μας αποδεκάτισε (αφού ορκιζόταν πως δεν έχει κι έχει κάνει όλα τα τεστ και λάθος μεγάλο που τη βάλαμε σπίτι αφού είναι όλα κλειστά) κι όχι μόνο εμάς...».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top