Σε σοβαρή κατάσταση ο Κώστας Σπυρόπουλος: Δίνει «μάχη» με τον κορωνοϊό

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Τη δική του «μάχη» με τον κορωνοϊό δίνει ο Κώστας Σπυρόπουλος. Ο ηθοποιός τις τελευταίες πέντε ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή.

Κώστας Σπυρόπουλος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και πνευμονία

Τα τελευταία νέα για την πορεία της υγείας του θέλησε να δώσει το πρωί της Πέμπτης (15/04), ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», αφού ήταν εκείνος που είχε κάνει γνωστή την είδηση της νοσηλείας του ηθοποιού με κορωνοϊό.

«Πάμε στον Κώστα τον Σπυρόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα στο νοσοκομείο. Έχω μιλήσει, έχω επικοινωνήσει, όχι με τον ίδιο. Θέλω να σας πω ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση ο άνθρωπος. Παλεύει για να μη διασωληνωθεί, δεν έχει διαλωνηνωθεί ακόμα. Είναι η κατάστασή του σοβαρή. Υπάρχει μια πνευμονία που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν. Παίρνει φουλ οξυγόνο, είναι στα μέγιστα η ποσότητα οξυγόνου που του παρέχουν. Εύχονται και προσεύχονται οι δικοί μου άνθρωποι. Αυτή είναι η κατάσταση. Να ευχηθούμε περαστικά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος με τη σύντροφό του Χριστίνα Πολίτη

Να θυμίσουμε ότι και η σύντροφος του ηθοποιού, Χριστίνα Πολίτη, είναι θετική στον ιό αλλά τα συμπτώματα είναι ήπια και παραμένει στο σπίτι.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top