Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το πρόβλημα υγείας και η απώλεια των 37 κιλών

Τα δάκρυα της δημοσιογράφου για τον θάνατο της μητέρας της

Για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της μίλησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την έκανε να χάσει 37 κιλά.

Η δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως αν και φοβάται τα νοσοκομεία και τους γιατρούς χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας μίας διάτρησης εντέρου.

«Μου είπαν σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε. Πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και τις αδερφές μου, αλλά στη μητέρα μου δεν είπα τίποτα. Ξέσπασε ο οργανισμός μου γιατί είχα πιεστεί πολύ. Ήμουν δειλή δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και ευτυχώς ήταν δύο άνθρωποι εκεί που είχαν μεγαλύτερα προβλήματα από εμένα και με βοήθησαν και τους έχω παραπάνω από συγγενείς μου. Φοβόμουν, έκλαιγα συνέχεια. Αυτό με έκανε να αδυνατίσω», είπε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο νοσοκομείο, αφού δεν ήθελε να την δει η κόρη της σε αυτή την κατάσταση και έτσι δεν της έκανε ούτε βιντεοκλήσεις.

Νέο hair look για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα!

Αυτό το πρόβλημα υγείας την έκανε να χάσει πάρα πολλά κιλά και όχι κάποια επέμβαση που έλεγαν πως είχε κάνει για να αλλάξει την εμφάνισή της. «Έτσι αδυνάτισα γιατί αν δεν προσέξεις μπορεί να νοσηλευτείς ξανά. Δεν κάνει να τρώω λιπαρά, να πίνω καφέδες και αναψυκτικά. Το έπαθα ξανά τον Μάρτιο αλλά δεν νοσηλεύτηκα, ήμουν σπίτι με ισχυρές αντιβιώσεις για 20 μέρες. Εκεί έχασα τα περισσότερα. Από 94 έφτασα 59. Οι πόνοι είναι φρικτοί, είχα πάθει αβιταμίνωση και μου έπεσαν τα μαλλιά. Δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα. Ήθελα να γυρίσω στη δουλειά αλλά ο γιατρός μου είπε να μείνω σπίτι γιατί ο οργανισμός μου δεν ήταν καλά. Έτσι έκοψα τα μαλλιά γιατί μου έπεφταν».

Οι δυσκολίες για την Τζωρτζέλα δε σταμάτησαν εκεί, αφού αυτή η κατάσταση της προκάλεσε και ινομυαλγία, ένα αυτοάνοσο που προκαλεί πόνους στους μυς. «Δύο ώρες κοιμόμουν και ξύπναγα, μετά ήρθε η κατάθλιψη και απίστευτες φοβίες θανάτου. Ο άντρας μου με στήριξε. Πρέπει να του κάνω άγαλμα. Είναι ήρωας ο Σταμάτης, πέρασε άσχημα με εμένα και ευτυχώς στα δύσκολα έχει χιούμορ».

Ο θάνατος της μητέρας της

Μπορεί να περνούσε μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της, αλλά φρόντισε να μη μάθει τίποτα η μητέρα της, η οποία λίγους μήνες αργότερα διαγνώστηκε με καρκίνο στο αίμα και «έφυγε» από τη ζωή.

«Η μητέρα μου δεν το έμαθε τότε. Διαγνώστηκε τον Ιούνιο με καρκίνο στο αίμα, δεν της το είπαμε ποτέ αλλά το ήξερε. Με έπαιρνε και μου έλεγε δεν σε βλέπω. Της έλεγα δεν βγαίνω γιατί κάνω ρεπορτάζ έξω. Μετά έχασα βάρος. Η μάνα μου είχε μεγάλη στεναχώρια που ήμουν παχουλή. Εκείνη ήταν αδύνατη γυναίκα. Το είχε βάρος πάνω της. Όταν νοσηλεύτηκε την πρώτη φορά έφυγα με τη Μαρκέλλα και πήγα να τη δω και όταν με είδε αδύνατη έσκασε ένα χαμόγελο… Αναστήθηκε. Της υποσχέθηκα ότι δε θα παχύνω ποτέ. Μετά το καλοκαίρι της είπα τι είχε συμβεί».

Οι τελευταίες στιγμές της μητέρας της και το παράπονο

Συναισθηματικά φορτισμένη και με δάκρυα στα μάτια η Τζωρτζέλα μίλησε και για τις τελευταίες στιγμές στο πλευρό της αγαπημένης της μητέρας. «Βρήκα τον τρόπο για να πάω στον Βόλο. Πήρα το ΚΤΕΛ έκανα τεστ και πήγα να τη δω γιατί το αισθανόμουν ότι θα φύγει. Με άφησαν πέντε λεπτά μόνο. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μιλήσαμε με τα μάτια. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Μου έπιανε το χέρι και δεν μου το άφηνε όσο με τράβαγαν να με βγάλουν έξω. Γιατί να φύγω στα 5 λεπτά που την χαιρετούσα για τελευταία φορά; Γιατί να μη με αφήσουν κι άλλο. Εγώ δε θα την ξαναδώ. Χίλιες ζωές να είχα την ίδια μάνα θέλω να έχω και τον ίδιο πατέρα. Της είπα ότι είσαι η καλύτερη μάνα του κόσμου και σε θέλω για τις επόμενες ζωές μου. Τον πατέρα μου τον έχασα το 2001, δεν συγκρίνεται όμως ο πόνος».


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top