Πέτρος Λαγούτης: Μου πήρε 26 μήνες για να απεξαρτηθώ απ΄τα τυχερά παιχνίδια

« Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα αυτή η διαδικασία», είπε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης εξομολογήθηκε τις δύσκολες προσωπικές στιγμές που πέρασε στο παρελθόν εξαιτίας του εθισμού του στα τυχερά παιχνίδια.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός παραδέχτηκε τον εθισμό του στον τζόγο!

Ο δημοφιλής ηθοποιός κατάλαβε πως αυτή η κατάσταση δεν μπορούσε να συνεχιστεί και αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια. H απεξάρτησή του από τα τυχερά παιχνίδια ήταν μακροχρόνια αφού χρειάστηκε να περάσουν 26 μήνες.

 

«Έχω ξαναγεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 που είναι η πρώτη μέρα που πήγα να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια. Πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος και να το θέλει πολύ. Γιατί ακόμα και αν το θέλει πολύ, η προσπάθεια μέσα δεν είναι ομαλή και εύκολη. Έχει δυσκολίες γιατί το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό, σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου που στην αρχή δεν τα έχεις ψιλιαστεί καν. Αρχίζεις μια διαδικασία που σαν το φίδι αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις να ζήσεις. Σε μένα αυτή η διαδικασία πήρε 26 μήνες» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night show».

Γνωστό ζευγάρι σταμάτησε τις διαδικασίες του διαζυγίου του λόγω κορωνοϊού

«Δεν κλείνεσαι πουθενά 26 μήνες. Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου προσπαθώντας αρχικά να βγάλεις αυτό από τη ζωή σου με κάθε δυσκολία και πόνο ψυχής. Ναι, θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που είχες μάθει λάθος αλλά κάθε φορά που θα προχωράς θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα τα οποία είναι απίστευτο πως έρχονται μετά ασταμάτητα. Σαν πραγματικά μια ανώτερη δύναμη να σε βλέπει και να σε επιβραβεύει» πρόσθεσε ο Πέτρος Λαγούτης.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top