Γνωστός Έλληνας ηθοποιός παραδέχτηκε τον εθισμό του στον τζόγο!

«Καις ανθρώπους χωρίς να το καταλάβεις»

Με τη Μυρτώ Αλικάκη δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια, ωστόσο πλέον διαζευγμένοι, διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις, αφού έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους.

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη κι εκτός από τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του και τους γιους του που λατρεύει, μίλησε για τον εθισμό του με τον τζόγο. 

Πέτρος Λαγούτης: 'Επιασε κουβέντα... με τον κλέφτη του αυτοκινήτου του!

«Ο τζόγος είναι ένας εθισμός από τους πιο σκληρούς, τους πιο δύσκολους και τους πιο ύπουλους, είναι μεγάλη αλήθεια αυτό. Έχει πολλές παγίδες!» τόνισε και συνέχισε: «Mέχρι ένα σημείο είναι κοινωνικά αποδεκτός. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος έναν κοινωνικό παίκτη και πότε αυτός χάνει το όριο και γίνεται τζογαδόρος».

Η Μυρτώ Αλικάκη ήταν ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν τον Πέτρο Λαγούτη να απεξαρτηθεί από τον τζόγο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όταν ξεπερνάς τα όρια, στους άλλους εθισμούς φαίνεται στον τζόγο δεν φαίνεται. Αργεί να φανεί. Στον τζογαδόρο φαίνεται όταν πια είναι στα όρια της καταστροφής. Ο τζογαδόρος σιγά σιγά χάνει τα πάντα. Τα πάντα. Χάνει τη δουλειά του… Με την έννοια, όχι, δεν έμεινα ποτέ χωρίς δουλειά, αλλά άρχισα να κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου. Άρα άρχισα να γίνομαι κάποιος άλλος. Είχα ανάγκη από χρήματα "τώρα και γρήγορα". Έφευγαν τα κριτήρια και άρχισα να κάνω στην τηλεόραση πράγματα που μπορεί να μην τα έκανα ποτέ», τόνισε.

Αλικάκη-Λαγούτης: Η ερώτηση της Μενεγάκη που τους άφησε άφωνους!

«Κάνεις εκπτώσεις στη δουλειά και γίνονται περίεργες οι σχέσεις με τους ανθρώπους. Αρχίζεις να έχεις ανάγκη βοήθειας, είτε οικονομικής είτε άλλης, αλλά πλησιάζεις τους ανθρώπους μόνο για βοήθεια. Ο άλλος, ακόμα και φίλος να είναι, κάποια στιγμή το καταλαβαίνει και αρχίζει να ξενίζει. Οπότε καις ανθρώπους, καις σχέσεις και χωρίς να το καταλάβεις έχεις γίνει ένας άλλος που σε κυβερνάει ο εθισμός» ξεκαθάρισε. 

Μάλιστα, κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να φτάσεις σε έναν προσωπικό πάτο, μια περίοδο που προσπαθείς να κρατηθείς από τα μαλλιά σου και λες ότι δεν πάει άλλο οπότε καλείσαι να ζητήσεις βοήθεια από ειδικούς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top