Γνωστό ζευγάρι σταμάτησε τις διαδικασίες του διαζυγίου του λόγω κορωνοϊού

«Είμαστε στη φάση... σταματημένοι!»

Υπήρξαν παντρεμένοι κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ωστόσο εδώ κι αρκετά χρόνια ζουν χωριστά έχοντας τις καλύτερες σχέσεις

Μυρτώ Αλικάκη: «Το διαζύγιο δεν έβγαινε για οικονομικούς λόγους»

Η Μυρτώ Αλικάκη κι ο Πέτρος Λαγούτης ακόμα δεν έχουν πάρει διαζύγιο, όμως την εποχή που το αποφάσισαν τους εμποδίζει ο… κορωνοϊός.

Πέτρος Λαγούτης Μυρτώ Αλικάκη

Το ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο πριν από δέκα χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha για την πανδημία του κορωνοϊού και την οικονομική καταστροφή του θεάτρου. «Η κατάσταση που ζούμε είναι ζοφερή. Έχω συναδέλφους και φίλους που είναι σε τραγική κατάσταση. Έχω βοηθήσει συνάδελφό μου που ήταν σε δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν θέλω να τα λέω αυτά», είπε αρχικά.

«Λόγω καραντίνας σταματήσαμε με τη Μυρτώ τις διαδικασίες του διαζυγίου», δήλωσε στη συνέχεια, συμπληρώνοντας ότι έχουν συνηθίσει εδώ και χρόνια να ζουν κατά αυτόν τον τρόπο, οπότε δεν αλλάζει κάτι. 

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός παραδέχτηκε τον εθισμό του στον τζόγο!

Ο Πέτρος Λαγούτης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν όντας εθισμένος στον τζόγο. «Είναι μια διαδικασία που δημιουργείται προοδευτικά. Όταν είσαι εθισμένος κάποια στιγμή πέφτεις και λες “δεν πάει άλλο”. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτή τη ιστορία, δυσκολεύτηκα, στριμώχτηκα, ζορίστηκα, πιέστηκα, αλλά αναγκάστηκα να με αντιμετωπίσω, να με αλλάξω και να με κάνω κάτι που σήμερα αισθάνομαι καλά», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top