Μυρτώ Αλικάκη: «Το διαζύγιο δεν έβγαινε για οικονομικούς λόγους»

Ξεκαθάρισε οτι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τονμ Πέτρο Λαγούτη

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά διατηρούν άψογες σχέσεις. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το πρώην ζευγάρι έχει συμπρωταγωνιστήσει τόσο στο θέατρό όσο και στην τηλεόραση μετά τον χωρισμό του. 

Μυρτώ Αλικάκη: Μιλάει για τo διαζύγιο απ' τον Πέτρο Λαγούτη

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται «περίεργη» αυτή η κατάσταση, αλλά η ηθοποιός το θεωρεί φυσιολογικό. «Δεν ξέρω αν είμαστε διαφορετικοί. Εγώ ξέρω ζευγάρια που έχουν χωρίσει και είναι αγαπημένα. Γενικότερα στη ζωή το βασικότερο είναι αυτή η ιστορία με τον εγωισμό. Δε φταίει ποτέ μόνο ο ένας», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη  Δήμητρα Καλφούντζου και πρόσθεσε: «Μπορεί σε συγκεκριμένες φάσεις ο ένας από τους δυο να έχει κάνει εμφανώς κάτι πιο χοντρό, αλλά και ο άλλος που μένει να επιλέξει αυτόν τον άνθρωπο έχει συνευθύνη. Γι’αυτό είναι καλό να χωρίζεις για να ηρεμεί ο θυμός».

Πέτρος Λαγούτης - Μυρτώ Αλικάκη

Μυρτώ Αλικάκη: Γιατί δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους καθυστέρησε να βγει το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη. «Μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά περάσαμε το στάδιο που το διαζύγιο δεν έβγαινε για οικονομικούς λόγους μιας και έχουμε περάσει δύσκολα».

Τέλος, η Μυρτώ Αλικάκη απέκλεισε κάποιο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top