Kώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Όσα είπε το ερωτευμένο ζευγάρι στο περιοδικό ΟΚ!

Βίντεο από τα γενέθλια της Βαλεντίνης - Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη θα γίνουν γονείς!

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τα δύσκολα που πέρασαν το καλοκαίρι του 2020 και την άτυχη εγκυμοσύνη της Βαλεντίνης.

Full in love ο Κώστας Σόμμερ: Κάνει καραντίνα στο βουνό με τη σύντροφό του!

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη θα γίνουν γονείς!

Οι δυο τους πλέον διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς η όμορφη Βαλεντίνη είναι έγκυος και βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή θα σκεφτώ “Εντάξει, μωρέ, πονάς λίγο, δεν είναι κάτι”. Τώρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. “Φυσάμε” και το γιαούρτι» εξομολογήθηκε ο Κώστας Σόμμερ στο περιοδικό.

Το ζευγάρι αποκάλυψε μάλιστα, ότι γνωρίζει το φύλο του μωρού τους αλλά δεν επιθυμούν ακόμα να το ανακοινώσουν, ενώ όσον αφορά στον γάμο, είπαν ότι είναι στα σχέδιά τους αλλά εξαιτίας όλων αυτών που γίνονται αυτή την περίοδο φαίνεται να καθυστερεί λίγο. 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top