Γνωστή Ελληνίδα υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα

Στο πλευρό της ο σύντροφός της

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι πολύ φίλη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Εδώ και μερικά χρόνια έχει μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας, ενώ είναι πολύ καλά και στην προσωπική της ζωή με γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος.

Καλημέρης - Κοντοβά: Βόλτα με τα σκυλάκια τους στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Ο λόγος για τη Χριστίνα Κοντοβά που μέσα από το Instagram της αποκάλυψε ότι τους τελευταίους μήνες ζει στην Ουγκάντα, ενώ έγινε μητέρα ενός ανάδοχου κοριτσιού, της μικρής Άντα. ξεκινώντας τη διαδικασία υιοθεσίας.

Χριστίνα Κοντοβά Τζώνη Καλημέρης

Από τις διακοπές του ζευγαριού το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μέσα από τα ταξίδια της στην Αφρική, γεννήθηκε στη σχεδιάστρια και σύντροφο του Τζώνη Καλημέρη, η ανάγκη να γίνει μητέρα, κάτι που όπως φαίνεται δε θα αργήσει να γίνει.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της:

«Adopting Ada

Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός απο λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου…

Κοντοβά - Καλημέρης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας τους

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα απο τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά απο μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατα τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα.

•στην Ουγκάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια διαδικασία περίπου 20 οικογένειες Ελλήνων.

•σε αυτό τα «ταξίδι», από την αρχή, είναι δίπλα μας ο Τζώνη.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top