Παντρεύεται η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Έδειξε on camera το μονόπετρο

«Όταν φύγει ο κορωνοϊος θα βάλουμε μπροστά τον γάμο», είπε η σεφ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στο πλευρό του αγαπημένου της, Αποστόλη Γερμάνη.

Η σεφ, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα έδειξε on camera το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της.

Η Σπυριδούλα κι ο σύντροφός της έχουν επέτειο - Πόσα χρόνια κλείνουν;

Το μονόπετρο της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη

Το μονόπετρο της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε προβλήματα, αλλά τα ξεπερνάνε όταν υπάρχει αγάπη. Όταν φύγει ο κορωνοϊος θα βάλουμε μπροστά τον γάμο μας. Είναι η ανανέωση που είπα. Λάθη κάνουμε πάρα πολλά. Επίσης έρχονται στιγμές στη ζωή που σου δείχνουν ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι δεν είναι», ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία τράβηξε αμέσως την προσοχή όσο βρισκόταν στον διαγωνισμό, όχι μόνο εξαιτίας του μαγειρικού της ταλέντου, αλλά και εξαιτίας του έντονης προσωπικότητάς της, λάμπει από ευτυχία.

Μάλιστα, έχει ανανεώσει και την εξωτερική της εμφάνιση. Έχει υιοθετήσει ένα νέο hair look καθώς έβαψε το μαλλί της ξανθό σαντρέ, και έτσι η κόκκινη απόχρωση ανήκει ποια στο παρελθόν.

Η κρίση στη σχέση της με τον σύντροφό της, Αποστόλη

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκης και ο Αποστόλης Γερμάνης είναι μαζί τα τελευταία 12 χρόνια.

Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019, αλλά η συμμετοχή της στο MasterChef ανέτρεψε τα σχέδιά του.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Χώρισε ή όχι από τον σύντροφό της;

Η  Σπυριδούλα Καραμπουτάκη  με τον σύντροφό της, Αποστόλη

Η  Σπυριδούλα Καραμπουτάκη  με τον σύντροφό της, Αποστόλη

Τότε ήταν πολλοί εκείνοι που είπαν πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μιας και εκείνη ταξίδευε συχνά από τον Βόλο στην Αθήνα, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Αν και τη ρωτούσαν αρκετά συχνά τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή και αν έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, η σεφ απέφευγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ο θάνατος του πατέρα της, Λευτέρη

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για τη Σπυριδούλα, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, Λευτέρης Καραμπουτάκης.

Η  Σπυριδούλα Καραμπουτάκη  με τον πατέρα της, Λευτέρη

Η  Σπυριδούλα Καραμπουτάκη  με τον πατέρα της, Λευτέρη

 Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην περιοχή του Βόλου, αφού επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε τσιπουράδικα.

Βαρύ πένθος για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη - «Έφυγε» ο πατέρας της

Η Σπυριδούλα μετά από αυτή τη δυσάρεστη περίοδο κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top