Μάρα Δαρμουσλή: «Ο γιος μου δε δέχτηκε εύκολα τον νέο μου σύζυγο»

Όσα είπε η ηθοποιός/ μοντέλο για τα δύο αρσενικά στο σπίτι της

Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»

«Όσο να ‘ ναι δεν είναι εύκολο γιατί έχεις ήδη ένα υπό διαμόρφωση αρσενικό μέσα στο σπίτι, το οποίο έχει ήδη το βασίλειό του και μπαίνει και άλλο ένα αρσενικό. Υπάρχει μία κατάσταση. Το καλό είναι ότι το μεγάλο αρσενικό δουλεύει πάρα πολλές ώρες, οπότε δε συναντιούνται εύκολα», είπε η Μάρα Δαρμουσλή στη νέα τη συνέντευξη για τον γιο της, Άγγελο, και τη συμβίωση με τον νέο της σύζυγο, Βασίλη.

Να θυμίσουμε ότι η Μάρα Δαρμουσλή, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Τάσο Δαρδαγάνη, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός καταξιωμένου σεφ.

Οι δυο τους μάλιστα ήταν τόσο ερωτευμένοι που παντρεύτηκαν πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και μοντέλο είχε παντρευτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Τσατσάκη. Η ηθοποιός και μοντέλο και ο Κρητικός σεφ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι στις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2020.

μαρα δαρμουσλη γάμος

Στιγμιότυπα από τον γάμο της Μάρας Δαρμουσλή με τον Βασίλη Τσατσάκη

δαρμουσλή βασιλης τσατσακης σεφ γαμος

Στιγμιότυπα από τον γάμο της Μάρας Δαρμουσλή με τον Βασίλη Τσατσάκη

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας η Μάρα Δαρμουσλή

H ίδια είχε πει στον «αέρα» του Happy Day για τον σύζυγό της λίγο μετά τον γάμο της: «Ο Βασίλης αποφάσισε να προχωρήσουμε με τα μπούνια στην πρώτη μας επέτειο ενός έτους μαζί ως ζευγάρι και μου έκανε την πρόταση. Από κει και πέρα, όταν άρχισαν τα πράγματα να δυσκολεύουν, με όλα αυτά που μαθαίναμε και όσο πήγαινε γινόταν όλο και πιο δύσκολο, αυτό που μου είπε και με συγκίνησε, ήταν ότι… – αχ, ένα χαρτομάντιλο σας παρακαλώ – ‘’εγώ θέλω να σε παντρευτώ με τα απολύτως απαραίτητα! Να βάλει και την υπογραφή η κουμπάρα, άμα δεν θέλει να είναι, οι δυο μας και ο παππάς’’. Οπότε εκεί καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει γυρισμός».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top