Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης»

«Δε μου πέρασε από το μυαλό στιγμή να μην απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη»

Δείτε όσα είπε η Σοφία Παυλίδου στο «Πρω1νό»

Ο καβγάς της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη στα παρασκήνια της παράστασης «Πετάει πετάει» στο θέατρο «Χυτήριο» το 2018, κατέληξε σε ξυλοδαρμό με θύμα την ίδια, όπως κατήγγειλε η ηθοποιός

Σοφία Παυλίδου: «Δεν είχα τους ανθρώπους του χώρου, αλλά δεν ήμουν μόνη!»

Σοφία Παυλίδου: Μέχρι τέλους η δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη

Καλεσμένη στο «Πρω1νό», η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εξέλιξη της πολυσυζητημένης υπόθεσης. «Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο, έχει περάσει από τον εισαγγελέα, απλά δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία της δίκης - τώρα με τις πανδημίες δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία», είπε αρχικά η ηθοποιός. 

Μάνος Παπαγιάννης Σοφία Παυλίδου

Μάνος Παπαγιάννης και Σοφία Παυλίδου στην παράσταση «Πετάει πετάει»

«Πριν από τρία χρόνια δεν ήμουν κάποιο κοριτσάκι μικρό που θα μπορούσε να του κάνει κάποιος κάτι. Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δε μου πέρασε από το μυαλό στιγμή να μην απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», συμπλήρωσε. 

Φερεντίνος: «Oι περισσότεροι φοβήθηκαν ή απέφυγαν να στηρίξουν τη Σοφία» 

Δείτε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό χωρίς ίχνος μακιγιάζ ξαπλωμένη σε φοίνικα!

Για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν γι’ αυτό που τους έχει συμβεί. Στην προκειμένη περίπτωση βρεθήκαμε μπροστά σε έναν άνθρωπο που προφανώς έχει πολλά προβλήματα ψυχολογικά και ψυχικά και θα πρέπει να θεραπευτεί. Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε να το βγάλουμε όλο αυτό στο φως και να βρει τον δρόμο του. Κι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που γνώριζα, είμαι σε σοκ». 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top