Σοφία Παυλίδου: Μέχρι τέλους η δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη

«Όχι δεν το παίρνω πίσω»

Δύο χρόνια μετά το περιστατικό στο θέατρο «Χυτήριο», η Σοφία Παυλίδου δεν είναι διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω στη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας πως θα το φτάσει μέχρι τέλους προκειμένου να βρει το δίκιο της. 

Σοφία Παυλίδου: Για ποιον λόγο δε βάζει νυστέρι στο πρόσωπό της;

Στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει για κάποιες συνεργασίες, απάντησε: «Ξέρεις τι; Στο τέλος δεν μετανιώνεις. Όλα τα πράγματα γίνονται για να σου μάθουν κάτι».

Σωτήρης Καλυβάτσης, Βάσια Τριφύλλη, Μάνος Παπαγιάννης, Σοφία Παυλίδου, Κόνι Μεταξά, Ρέα Τουτουνζή στην παράσταση «Πετάει, Πετάει» το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όταν αποφασίζεις να κάνεις μια κίνηση, είτε νομική είτε οτιδήποτε, το παίρνεις πίσω ή θα το πας μέχρι τέλους; Όχι, δεν το παίρνω πίσω. Από τη στιγμή που έχεις αδικηθεί, θα ψάξεις να βρεις το δίκιο σου» απάντησε η ηθοποιός.

Σοφία Παυλίδου: «Πέρασα άσχημα...»

Να υπενθυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πετάει, Πετάει», η Σοφία Παυλίδου είχε καταγγείλει τον Μάνο Παπαγιάννη πως αφού πρώτα την έβρισε χυδαία, στη συνέχεια την χτύπησε, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο, επειδή ξέχασε να πει μία ατάκα την ώρα της παράστασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top