Σοφία Παυλίδου: Για ποιον λόγο δε βάζει νυστέρι στο πρόσωπό της;

Τα μυστικά ομορφιάς της ηθοποιού

Σοφία Παυλίδου

Αδιαμφισβήτητα η Σοφία Παυλίδου είναι μια πάρα πολύ γοητευτική γυναίκα και οι χρόνος φαίνεται πώς είναι καλός της… φίλος.

Η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «People» αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της, αλλά και για ποιον λόγο δε βάζει νυστέρι στο πρόσωπό της.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Επισκέφθηκες τον πλαστικό σου;
«Δεν έχω πάει ποτέ σε πλαστικό χειρουργό γιατί νομίζω, δεν το χρειάζεται ακόμη το πρόσωπό μου. Ωστόσο χθες έκανα ακόμη μία θεραπεία προσώπου -triactive λέγεται- σε γνωστό κέντρο ομορφιάς, όπου τα τελευταία πέντε χρόνια επισκέπτομαι ανελλιπώς. Κάνω διάφορες θεραπείες, -ενυδατικές, σύσφιξης κ.ο.κ.- καθώς και χαλαρωτικό μασάζ κάθε Δευτέρα που δεν έχω θέατρο».
Έκανες ένα ακριβό δώρο στον εαυτό σου;
Πρόσφατα αγόρασα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ένα μικρό μπριγιάν, τα οποία φοράω καθημερινά. Κόστισαν 450 ευρώ και ουσιαστικά τα αγόρασα γιατί ήθελα να αντικαταστήσω τα σκουλαρίκια που μου είχε κάνει δώρο η μητέρα μου και τα έχασα. Γενικά, δεν είμαι του shopping therapy και των ακριβών αγορών.
Είδες μια συναυλία;
Τον φετινό Ιούνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου παρακολούθησα από κοντά τη συναυλία της Beyonce. Παρότι δεν είναι από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες, ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Το εισιτήριο έγραφε ότι η συναυλία αρχίζει στις οχτώ και λέω «αποκλείεται, είναι μέρα ακόμη έξω». Και όμως, ξεκίνησε ακριβώς στις οχτώ και τελείωσε στις 10.30. Περιττό να πω ότι χόρευα ασταμάτητα με το «Crazy In Love».
Θύμωσες με τον εαυτό σου;
Δεν θυμώνω με τον εαυτό μου. Πλέον, έμαθα να τον αγαπάω…
Ξενύχτησες με τις κολλητές μου μέχρι το πρωί;
Ήμασταν προχθές το βράδυ στο “Τρανζίστορ” από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωί. Είναι το στέκι μας. Συχνά μαζευόμαστε και σε σπίτια, όπου τρώμε, πίνουμε τα κρασιά μας και λέμε όσα συζητούν οι γυναίκες μεταξύ τους. Τυχαίνει δε, καμιά φορά να ξεμείνουμε η μία στο σπίτι της άλλης. Τις τρεις κολλητές μου τις βλέπω κάθε μέρα, είτε από κοντά είτε μέσω facetime.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top