Δείτε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό χωρίς ίχνος μακιγιάζ ξαπλωμένη σε φοίνικα!

Βρίσκεται στην Ταϊλάνδη

Η απάντηση της ηθοποιού για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Χρυσοστόμου

Στην Ταϊλάνδη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Σοφία Παυλίδου, όπου κάνει κάποιες από τις καλύτερες διακοπές της ζωής της

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό στο Instagram, ενώ σε πολλές από αυτές δεν έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Σοφία Παυλίδου: «Πέρασα άσχημα...»

Σοφία Παυλίδου: Βόλτα στα βόρεια προάστια με τον σκύλο της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ξαφνιάζω λίγο...αλλά ναι σηκώθηκα από την άμμο να ανέβω σ αυτούς τους δυο υπέροχους φοίνικες ,που μάλλον από τον αέρα έχουν λυγίσει ...και δεν φταίω εγώ αλλά έχει γίνει έτσι ο κορμός τους που μπορείς να ξαπλώσεις και να αράξεις τέλεια πάνω τους!Ξάπλα και στον κοκκοφοίνικα! ———————— Κοκκοφοίνικας ή τροπική καρύδα είναι ένα μέλος της οικογένειας των φοινικοειδών και μοναδικό είδος τους γένους Cocos.Ο καρπός του κοκκοφοίνικα είναι η γνωστή καρυδα και τον συναντάμε σε όλες τις τροπικές περιοχές,αλλά δεν είναι γνωστό από που προέρχεται...🌴🌴🌴 #olhmeraxapla #palmtrees #summer2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Pavlidou (@pavlidou.sofia) στις

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης «ανέβασε» ενσταντανέ ξαπλωμένη σε έναν φοίνικα γράφοντας για το ιδιαίτερο αυτό δέντρο. «Σας ξαφνιάζω λίγο...αλλά ναι σηκώθηκα από την άμμο να ανέβω σ αυτούς τους δυο υπέροχους φοίνικες ,που μάλλον από τον αέρα έχουν λυγίσει ...και δεν φταίω εγώ αλλά έχει γίνει έτσι ο κορμός τους που μπορείς να ξαπλώσεις και να αράξεις τέλεια πάνω τους!Ξάπλα και στον κοκκοφοίνικα!
————————
Κοκκοφοίνικας ή τροπική καρύδα είναι ένα μέλος της οικογένειας των φοινικοειδών και μοναδικό είδος τους γένους Cocos. Ο καρπός του κοκκοφοίνικα είναι η γνωστή καρυδα και τον συναντάμε σε όλες τις τροπικές περιοχές,αλλά δεν είναι γνωστό από που προέρχεται...🌴🌴#olhmeraxapla #palmtrees #summer2019». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top