Γιάννης Περλέγκας: Το μήνυμα - επιβεβαίωση για Μοθωναίο και Εθνικό

Ο Δημήτρης Μοθωναίος μίλησε για κακοποιητική συμπεριφορά σε παράσταση

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος για την κακοποίηση που δεχόταν σε ηλικία έξι ετών 

Ο Δημήτρης Μοθωναίος στη συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε χθες αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά σε παράσταση που παιζόταν στο Εθνικό Θέατρο.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου για την κακοποίηση στα έξι του χρόνια

«Μου έχουν τύχει και κακοποιητικές συμπεριφορές. Έχω φύγει από παράσταση του Εθνικού θεάτρου που  ήταν κακοποιητική απέναντι στον πρωταγωνιστή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Δημήτης Μοθωναίος. 

Σήμερα ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετέφερε μέσα από το προφίλ του στο instagram το μήνυμα του Γιάννη Περλέγκα που συμμετείχε επίσης σε εκείνη την παράσταση, το οποίο επιβεβαίωνε τα όσα κατέθεσε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Η δημόσια στήριξη της Καίτης Γαρμπή στον Δημήτρη Μοθωναίο 

«Επιβεβαιώνω την ανάλγητη συμπεριφορά του σκηνοθέτη που τον απέλυσε λόγω πνευμονίας και τη μηδενική στήριξη προς τον Δημήτρη από την πλευράς της διεύθυνσης του Εθνικού θεάτρου τότε, καθώς και τη δική μας σιωπή… που την ανακάλεσα χθες και με έκανε να ντρέπομαι που σιώπησα τότε (ο Χουβαρδάς έλειπε σε ταξίδι και το θέμα διευθέτησε η Έφη Θεοδώρου). Ο Δημήτρης αντικαταστάθηκε από το Χάρη Τζωρτζάκη.Ψύλλοι στα άχυρα θα πει κανείς, αλλά δείχνει κάτι για τη διαχρονική των ηθοποιών και τους πολλαπλούς τραυματισμούς που συντελούνται στο Εθνικό. Δε γίνεται να μην νιώθει κανείς ντροπή για όλα αυτά, αν θέλει να ανανεώσει τη διόλου ταυτότητα του ανθρώπου και συναδέλφου. Να ‘μαστε δίπλα στους ανθρώπους αν θέλουμε να λεγόμαστε κι εμείς άνθρωποι. Γιάννος Περλέγκας».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top