Η απάντηση του Μπουρδούμη στον Λιβαθινό για όσα συμβαίνουν στο θέατρο

«Κανείς δε θα κάτσει φρόνιμα πια» 

Όσα είχε πει ο ηθοποιός στο δελτίο της ΕΡΤ για τον σάλο στον χώρο του θεάτρου

Την αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Στάθη Λιβαθινού σε σχέση με τις καταγγελίες για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τα περιστατικά βίας στον χώρο του θεάτρου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Στο πλευρό της συζύγου του, Λένας Δροσάκη

Όπως είπε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», είναι βαθιά πικραμένος και απογοητευμένος, αφού πιστεύει ότι με όλα αυτά μεγάλο θύμα είναι το ίδιο το θέατρο. «Το θέατρο δεν είναι μια δουλειά, είναι μια αποστολή και δε θα ήθελα να τραυματιστεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Αυτά τα θέματα θέλουν προσοχή. Πάντα ελλοχεύει η κοινωνική υποκρισία. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που υπέφεραν και υποφέρουν. Δυστυχώς η βία υπάρχει παντού. Σκέφτομαι τους νέους ηθοποιούς αλλά και την υπόληψη των παλαιότερων και ελπίζω να μην επικρατήσει ο κυνισμός, γιατί οδηγεί στην καταστροφή. Το Εθνικό Θέατρο πρέπει, χαμηλόφωνα καμιά φορά, να κρατάει τη θέση του και τη στάση του στις καρδιές των ανθρώπων», είπε.  

Μπουρδούμης: Το τρυφερό μήνυμα στη σύζυγό του μετά το ντόμινο καταγγελιών

Με αφορμή τα λεγόμενά του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σχολίασε σε insta story του: «Θύματα είναι μόνο οι άντρες και οι γυναίκες που έχουν υποστεί βία! Το θέατρο δεν θα πάθει τίποτα και θα συνεχίσει να επιβιώνει κι όταν εμείς γίνουμε σκόνη κ. Λιβαθινέ! Και όχι η βία δεν είναι παντού, είναι στο χέρι μας να μην είναι πουθενά. Όχι κ. Λιβαθινέ το ΕΘΝΙΚΟ ωφείλει να βροντοφωνάζει και να προστατεύει τους νέους ειδικά ηθοποιούς! Η αλήθεια και η τόλμη δεν είναι κυνισμός! Κανείς δε θα κάτσει φρόνιμα πια κι αν κάποιος δεν το αντέχει, ας κάτσει αυτός φρόνιμα», συνδέοντας τις δηλώσεις του καταξιωμένου σκηνοθέτη με την προτροπή του Σταμάτη Φασουλή να καθίσουν φρόνιμα οι ηθοποιοί.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top