Μπιμπίλας κατά Λιγνάδη: Λυπάμαι για ανθρώπους που δεν τίμησαν τη θέση τους

Η ανάρτηση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star

Ο Δημήτρης Λιγνάδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

Η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου 6/2 και λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησής του, ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μέσα από μια ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook απασφάλισε. 

μπιμπίλας

Δημήτρης Λιγνάδης: Παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο

«Ο αγώνας αυτών των ημερών δεν πήγε χαμένος. Λυπάμαι για ανθρώπους που δεν τίμησαν τη θέση τους», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

μπιμπίλας κατά λιγνάδη

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Να θυμίσουμε πως υπήρξαν κάποιες φήμες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη πρόσφατα και η Έλενα Ακρίτα είχε κάνει μία αποκάλυψη που συζητήθηκε ιδιαίτερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος έγραψε ότι η υπουργός Πολιτισμού ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη και εν τέλει επιβεβαιώθηκε.

«Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες γύρω από τους λόγους της παραίτησης. Επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top