«Με παρενοχλούσε παντρεμένος ενώ ήταν αγκαλιά με το παιδί του»

Ποια γνωστή Eλληνίδα τραγουδίστρια έκανε αυτήν την αποκάλυψη

Η Πέννυ Μπαλτατζή σε μια κατάθεση ψυχής που έκανε, περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο που βίωσε σε νεαρή ηλικία, όταν και έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μπαλτατζή: Η μητέρα μου είχε βάλει τιρμπουσόν στον λαιμό του αδερφού μου 

Η γνωστή ερμηνεύτρια μέσα από μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή «Ευτυχείτε», προχώρησε σε αποκαλύψεις για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνη κι έναν άντρα που όπως είπε είχε το προφίλ του οικογενειάρχη.

Συγκρεκριμένα δήλωσε: «Φυσικά μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Μου έχει πει εργοδότης σε μαγαζί ότι θα μου δώσει χρήματα στο μαγαζί που τραγουδούσα, όταν δεν ήμουν τόσο γνωστή, για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela. Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ένας άνθρωπος σε ένα συνοικιακό μαγαζί»

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές»

«Έφυγα κάποια στιγμή εξαγριωμένη. Περίμενα να πάρω το μεροκάματο μου, δεν είπα τίποτα, κρατιόμουν τρεις μέρες για να μην δείξω ότι έχω ενοχληθεί… Γιατί έκανε και άλλα πράγματα. Μου έκλεινε από την κοσνόλα τη φωνή και άλλα πολλά επειδ΄΄η εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Παντρεμένος με παιδί και πολλές φορές, αγκαλιά με το παιδί του, έλεγε πράγματα», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top