Μπαλτατζή: Η μητέρα μου είχε βάλει τιρμπουσόν στον λαιμό του αδερφού μου

«Η μητέρα μου ήταν ψυχικά ασθενής»

Η Πέννυ Μπαλτατζή από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής της πέρασε δύσκολα, αφού η μητέρα της ήταν ψυχικά ασθενής με αποτέλεσμα να βιώνουν «περίεργες» καταστάσεις στο σπίτι.

Συγκινεί η Πέννυ Μπαλτατζή: «Όλοι μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να μείνω έγκυος»

 «Όταν γεννήθηκε και ο αδελφός μου μεγάλωσε το πρόβλημα της μαμάς μου και δεν μπορούσε  να το αντιμετωπίσει. Είχε ψυχαναγκασμό ιδεοψυχαναγαστική υστερία. Δεν μπορούσε με τίποτα να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα των παιδιών για παράδειγμα. Πίναμε παγωμένο γάλα, παγωμένο φαγητό και έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν στο λαιμό του αδελφού μου. Η μαμά μου το 1965 πάθαινε κρίσεις πανικού. Δεν ξέρανε καν τι είναι. Λέγανε αυτή είναι λίγο περίεργη», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «The 2Night Show».

 

Ο πατέρας της όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα στην οικογένειά του γιατί όπως της είπε αρκετά χρόνια αργότερα αγαπούσε πολύ τη σύζυγό του. «Είχα καταλάβει ότι η μαμά σου είναι σαν παιδί με αναπηρία, αλλά την αγαπούσα».

Εξαιτίας αυτής της κατάστασης στο παρελθόν πέρασε κάποιες μικρές κρίσεις κατάθλιψης, γι’ αυτό και αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία.

Η Πέννυ Μπαλτατζή δε δίστασε να παραδεχτεί πως οι δυσκολίες που βίωσε στην παιδική της ζωή είχαν αντίκτυπο και όταν εκείνη ενηλικιώθηκε. «Υπήρξα με λάθος συντρόφους γιατί με τράβαγε το κομμάτι της τοξικότητας. Τη μεγαλύτερη αγάπη την πήρα από το μεγαλύτερο δυνάστη μου τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου πέθανε το 2011, έφυγε από διχοτόμηση καρωτιαίας αρτηρίας».

 

Πέννυ Μπαλταζτή: «Είχα κάνει εξωσωματική και τα έχασα»

Σήμερα δηλώνει πιο δυνατή από κάθε άλλη φορά μιας και ο σύζυγος και το παιδί της είναι τα στηρίγματα της, ενώ αποκάλυψε πως θέλει να κάνει και άλλα παιδιά.

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top