Οικονομόπουλος: «Θέλω μία γυναίκα που θα έχει ισχυρή παρουσία δίπλα μου»

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού

Σπάνια μιλάει ο Νίκος Οικονομόπουλος για την προσωπική του ζωή. Μετά τον χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή πριν από δυο χρόνια, ο τραγουδιστής δεν έχει εμφανιστεί με νέα σύντροφο στο πλευρό του και φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της την ιδιωτική του ζωή.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera, και περιέγραψε το πώς θέλει τη γυναίκα δίπλα του, πώς περνάει στην καραντίνα αλλά και τα όσα έχει ακούσει να λέγονται για εκείνον.

«Θέλω να έχω μια ισχυρή παρουσία δίπλα μου. Δε μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω εγώ. Όταν είμαι νευριασμένος το δείχνω, δεν προσποιούμαι ποτέ. Αυτό, λοιπόν, ψάχνω και στη γυναίκα. Και να με ανεβάζει, λέγοντάς μου: “Θέλω να φύγουμε αύριο και να πάμε στην Αλάσκα”» είπε για τη γυναίκα των ονείρων του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από κάποια χρόνια ο ίδιος είχε δώσει συνέντευξη στον Θέμο Ανασταστιάδη και είχε δηλώσει ότι θέλει τη γυναίκα να είναι παραδοσιακή, να πλένει τα πιάτα και να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, έτσι όπως είχε μάθει από τον παππού και τη γιαγιά του. Αυτές οι δηλώσεις τότε είχαν σχολιαστεί αρνητικά. 

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε ακόμα ότι: «δεν έχω βρει ακόμα τον ρυθμό μου. Νομίζω πως ακόμα θέλω αρκετό χρόνο για να καταλήξω τελικά τι μου αρέσει και τι όχι. Δεν έχω καταλήξει τι με κάνει ευτυχισμένο», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε ότι: «λέμε ότι είμαστε σε μια χώρα δημοκρατίας αλλά ώρες- ώρες νιώθω πως δεν έχουμε δημοκρατία. Πρέπει να πεις αυτό που θέλουν να ακούσουν όλοι. Ε όχι! Εγώ δεν είμαι από αυτούς, δεν θα το κάνω».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκάλυψε και πώς βιώνει την καραντίνα: «Έχω την τύχη να βιώσω την καραντίνα πολύ ευκολότερα από έναν άνθρωπο που περνάει δύσκολα οικονομικά με την οικογένειά του. Είναι ανάγκη της ψυχής μου να κάνω το ο,τιδήποτε μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο. Το λέω και ανατριχιάζει όλο μου το κορμί. Δεν μπορώ να διανοηθώ ανθρώπους που έχουν την ευχέρεια να βοηθήσουν και να μην το κάνουν».

Ακόμα μίλησε και για τους ανθρώπους που τον κρίνουν στην τηλεόραση: «Δεν έχω ακούσει κάτι άσχημο, γιατί δεν έχω δώσει το δικαίωμα να πει ο άλλος κάτι άσχημο. Μπορώ να πω όμως, με απόλυτη ειλικρίνεια, και το λέω αυτό στον κόσμο για να το ξέρει, πως αυτά που ακούει στην τηλεόραση, συνήθως το 80% αυτών που ακούγονται είναι αναλήθειες. Όμως αυτοί που είναι στην τηλεόραση και μιλάνε για εμένα που δεν είμαι παρών και λένε ό,τι θέλουν, χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα, κάνουν τον κόσμο να πλάθει μια εικόνα χωρίς να ξέρει. Είναι αηδιαστικό κάποιοι να κρίνουν τους πάντες. Κι εγώ που είμαι ένας τύπος που μιλάω έτσι, θέλω να μπω μέσα στην τηλεόραση και δε μπορώ να μπω. Οπότε όσο λιγότερο μιλάς, τόσο λιγότερο σχολιάζεις».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top