Μιχάλης Μαρίνος: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το Έλα στη θέση μου

Τι είπε για τη συμμετοχή της Αγγελικής Λάμπρη στο Survivor;

Για τέσσερις σεζόν απολαμβάναμε τον Μιχάλη Μαρίνο στην καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η ανακοίνωση της αποχώρησής του στεναχώρησε τους θαυμαστές του και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιούνταν τι τον ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση.

Ο Μιχάλης Μαρίνος επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από το «Έλα στη θέση μου»

Ο ηθοποιός έδωσε την απάντησή του μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Μετά από τέσσερα χρόνια στο “Έλα στη θέση μου” ήθελα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο και με την εκπομπή (σ.σ «Στα τραγούδια λέμε ναι»). Θα τους κάνω βέβαια κάποια γκεστ, οπότε θα με ξαναδείτε».

Μιχάλης Μαρίνος: Η ανάρτηση για την αποχώρηση από το «Έλα στη θέση μου»

Ποια είναι όμως η γνώμη του για την Αγγελική Λάμπρη και την απόφασή της να πάρει μέρος στο Survivor; «Ήξερα από πριν ότι η Αγγελική θα πάει στο Survivor και της είπα με το καλό να πάει. Ευτυχώς που δεν πήγα εγώ στο Survivor γιατί αν έμενα δύο μέρες νηστικός, θα έκανα μεγάλο σαματά. Δεν παρακολουθώ πολύ το Survivor, το θέμα είναι η Αγγελική να ευχαριστηθεί την εμπειρία. Είναι φίλη μου 25 χρόνια και της έχουμε βαφτίσει με τον Γιώργο Καπουτζίδη την κορούλα της, είμαστε οι νονοί της μικρής Ευτυχίας που πλέον είναι 8 χρονών», είπε ο Μιχάλης Μαρίνος στον Αρτ.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top