Μιχάλης Μαρίνος: Η ανάρτηση για την αποχώρηση από το «Έλα στη θέση μου»

Τα συναισθήματα αγάπης και η υπόσχεση που έδωσε

Με μια ανάρτησή του μέσα από το Instagram, o Μιχάλης Μαρίνος αποχαιρέτησε μετά από τέσσερις σεζόν τη σειρά «Έλα στη Θέση μου» κι όλους τους αγαπημένους του συνεργάτες.

Ο Μιχάλης Μαρίνος επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από το «Έλα στη θέση μου»

Ο γνωστός ηθοποιός κοινοποίησε διάφορες φωτογραφείς από τα γυρίσματα, σχολιάζοντας: « ...4 υπέροχα χρόνια..!!..όμορφες στιγμές καλές και δύσκολες με γέλια με χάρες και κούραση...αλλά ωραία ..πολύ ωραία...όμορφοι άνθρωποι.. αγαπημένοι.. η τηλεοπτική μου οικογένεια για όλα αυτά τα χρόνια.. μπροστά και πίσω από τις κάμερες...σας ευχαριστώ...θα μου λείψετε όλοι ..ένας μεγάλος κύκλος κλείνει... το ταξίδι για μένα φτάνει στο προορισμό του..!!..ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη συναισθήματα δημιουργία και χαμόγελα.. τα κρατάω στη καρδιά μου και χαμογελάω.. και μετά.. ποιος ξέρει..."όπως έρθουν τα πράγματα" ..αλλά δε σας ξεχνάω.. θα έρχομαι να σας βλέπω που και που ..Σας αγαπώ!», έγραψε ο Μιχάλης Μαρίνος στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...4 υπεροχα χρονια..!!..ομορφες στιγμες καλες και δυσκολες με γελια με χαρες και κουραση...αλλα ωραια ..πολυ ωραια...ομορφοι ανθρωποι..αγαπημενοι.. η τηλεοπτικη μου οικογενεια για ολα αυτα τα χρονια..μπροστα και πισω απο τις καμερες...σας ευχαριστω...θα μου λειψετε ολοι ❤..ενας μεγαλος κυκλος κλεινει... το ταξιδι για μενα φτανει στο προορισμο του..!!..ενα ταξιδι γεματο αγαπη συναισθηματα δημιουργια και χαμογελα..😁 τα κραταω στη καρδια μου και χαμογελαω😁..και μετα..ποιος ξερει..."οπως ερθουν τα πραγματα"😊 ..αλλα δε σας ξεχναω..θα ερχομαι να σας βλεπω που και που😉 ..Σας αγαπω ! #elastithesimou #alphatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Marinos (@michalis_marinos_official) στις

Θυμίζουμε ότι ο «Δαμιανός Σοφοκλέους» έχει αποφασίσει να μη συμμετέχει στον επόμενο κύκλο της σειράς, ωστόσο το συγκεκριμένο μήνυμα είναι αρκετά… αινιγματικό.

Μιχάλης Μαρίνος: Το απίθανο περιστατικό από την εποχή του «Παρά Πέντε»

Έτσι, δεν αποκλείεται να τον δούμε από φθινόπωρο να επιστρέφει για λίγο στο «Έλα στη θέση μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top