Μαρία Μπακοδήμου: Οι δημόσιες ευχές στον γιο της Άρη για τα γενέθλιά του

Η τρυφερή ανάρτηση που πραγματοποίησε στο instagram

Ο Άρης Αργυρόπουλος με τον μπαμπά του για ψώνια

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει αποκτήσει μαζί με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο, δύο αγόρια, τον Άρη και τον Νικήτα Αργυρόπουλο. 

Σήμερα ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Άρης, έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 19 του χρόνια. Όπως είναι φυσικό, από το πρωί ο ινσταγραμικός λογαριασμός του νεαρού που το διάστημα αυτό εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, έχει πάρει «φωτιά».

Γενέθλια για τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου: Οι ευχές από τον Άγγελο Λάτσιο

Η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ξεχωριστή αυτή ημέρα, πραγματοποιώντας μία ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Έτσι η γεμάτη περηφάνια μανούλα επέλεξε να ανεβάσει μία χιουμοριστική φωτογραφία με εικονιζόμενο πρόσωπο τον μικρότερο γιο της φυσικά και με αυτόν τον τρόπο να του ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Πριν από 19 χρόνια ήρθες στη ζωή μου δώρο μου. Σε θαυμάζω. Περνάω πάντα τόσο καλά μαζί σου. Χρόνια πολλά γιε μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έχει τεράστια αδυναμία στους δυο γιους της και δεν το κρατάει κρυφό!

Mαρία Μπακοδήμου: Μας δείχνει τους γιους της φαντάρους

 

 

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top