Η ανάρτηση του Καράβα μετά τον τελικό και το «σ’ αγαπώ» στη σύζυγό του

Όσα έγραψε για το... υπέροχο ταξίδι στο GNTM

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Καράβα στο Star.gr

Σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του GNTM 3, το γνωστό μοντέλο και coach του παιχνιδιού, Γιώργος Καράβας, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. 

Γιώργος Καράβας: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του, Ραφαέλα

Ποστάροντας φωτογραφίες από το πλατό, ευχαρίστησε δημόσια όλους τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκε, κρατώντας τα πιο όμορφα λόγια για τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

Γιώργος Καράβας Ραφαέλα Ψαρρού

«Και κάπου εδώ το πολύ όμορφο ταξίδι του τρίτου κύκλου του Greece’s Next Top Model έφτασε στον τελικό του προορισμό ! Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου για την αμέριστη αγάπη που μου δίνετε ! Είναι πραγματικά τουλάχιστον συγκινητικά́ τα μηνύματα και ποστ που μου στέλνετε αναφερόμενοι σε μένα ! Σας στέλνω ολόψυχα τις μεγαλύτερες ευχές μου σε όλους σας και όλη μου την αγάπη ! Ιδιαίτερη μνεία θέλω να δώσω σε κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους !

@vickykaya_ σε ευχαριστώ́ ολόψυχα για ότι έχεις κάνει ! Στο χω πει αρκετές φορές , οπότε άκου το άλλη μια , Σ αγαπώ πολύ !
@vourmanos @johada13 , δεν έχω λόγια να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη καθώς επίσης και την αγάπη μου για το γεγονός ότι μου επιτρέψατε χωρίς κανένα περιορισμό να ξεδιπλώσω τον πραγματικό́ χαρακτήρα μου χωρίς να με πιέσετε ποτέ και για τίποτα . Σας αγαπω πολύ ! Πσσς και που σαι Μάνο ... Είσαι εργαλειοοοοοο!!!

Καράβας: Γιατί όλοι οι άντρες θέλουν να ντύνονται σαν τον coach του GNTM 3;

@skoulos @genevievevv @angelosbratis σας ευχαριστώ πολύ για όλα !
@constantinos_grozos σε ευχαριστώ για το styling !

@giannis_mikros είσαι εργαλείο και συ ρε αλάνι ! Σκηνοθεταρα !!

@lnafsika @vasvouts 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο @starchanneltv σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο σόου μπροστά και πίσω από τις κάμερες καθώς και στους 20 παίχτες που ήταν οι πρωταγωνιστές!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ́ στην ατζεντισσα μου @sofiadaichristou και το @dmodelagency

Και για το τέλος @rafaela_psarrou. Σ αγαπώ ! Η αγάπη σου και η στήριξη σου με κάνουν να πετάω ! Εις το επανιδείν!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Καράβας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top