Η Kate Middleton ακόμα και να θέλει δεν μπορεί να αποχωριστεί το παλτό της!

Ακολουθεί κατά γράμμα το βασιλικό πρωτόκολλο

Η Κέιτ Μίντλεντον είναι μια γυναίκα που χαρακτηρίζεται από στυλ και φινέτσα. Από κομψά φορέματα μέχρι άνετα αθλητικά παπούτσια, οτιδήποτε φοράει είναι κομψό. 

Middleton

Ωστόσο, έχουμε παρατηρήσει πως τον χειμώνα η Κέιτ Μίντλεντον δε βγάζει ποτέ το παλτό της. Το φοράει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Middleton παλτό

Η Κέιτ Μίντλετον αγκαλιά με... τα παλτό της

Τελευταίο και πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν τον Διάδοχο Haakon και την Πριγκίπισσα Mette-Marit της Νορβηγίας κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στη Σκανδιναβία .Η Κέιτ φωτογραφήθηκε μαζί τους, ωστόσο, οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι αν και βρίσκεται μέσα στο παλάτι, φορά ακόμη το olce & gabbana παλτό της.

Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Περιμένουν δίδυμα;

Επίσης, τον Νοέμβριο, η Κέιτ φορούσε ένα σκούρο πράσινο παλτό με βελούδινη επένδυση κατά τη διάρκεια μιας τελετής ημέρας μνήμης στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Ο λόγος;

Το βασιλικό πρωτόκολλο

Όχι, δεν είναι επειδή κρυώνει ή επειδή φορά κάτι άκομψο από μέσα, απλά, σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν μπορεί να αφαιρέσει το παλτό της σε δημόσιους χώρους. Με άλλα λόγια η αφαίρεση του πανωφοριού σε δημόσιο χώρο δε θεωρείται «καθώς πρέπει για μια κυρία» σύμφωνα με τα βασιλικά πρότυπα.

Middleton Kate

Kate Middleton

Σε περίπτωση που αισθάνεται πως ζεσταίνεται, θα πρέπει να βρει ένα μέρος απόμερο χωρίς κόσμο και κάμερες για να το βγάλει!

Οι λέξεις που απαγορεύεται να χρησιμοποιούν οι βασιλικοί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top