Χάρης Χριστόπουλος: Η έκπληξη στην Anita Brand που την έκανε να κλάψει!

Τα πρώτα Χριστούγεννα του ζευγαριού με τον γιο του

Αυτά τα Χριστούγεννα για τον Χάρη Χριστόπουλο και την Anita Brand θα είναι ξεχωριστά, αφού θα είναι τα πρώτα που θα γιορτάσουν αγκαλιά με τον γιο τους.

Χάρης Χριστόπουλος: «Με την Ανίτα θέλουμε ακόμα ένα παιδί»

Όλα έχουν αλλάξει για τον γνωστό φωτογράφο από τη στιγμή που έγινε μπαμπάς. Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram αποκάλυψε ότι ποτέ δεν τον ενδιέφερε ο στολισμός του σπιτιού ενόψει εορτών και έτσι η σύζυγός του είχε αναλάβει να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Χριστόπουλος: Είναι ο καλύτερος μπαμπάς! Δείτε τι κάνει με τον γιο του!

Φέτος, ο Χάρης Χριστόπουλος επεφύλαξε μία έκπληξη στη γυναίκα της ζωής του, καθώς πήρε πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα και ξεκίνησε να τα στολίζει.

Αυτή η πρωτοβουλία συγκίνησε την Anita Brand, η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε την έκπληξη που της έκανε ο σύζυγός της.

«Εμένα ποτέ δε με ενδιέφερε τόσο πολύ ο στολισμός του σπιτιού και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάθε χρόνο η Αννουλα στόλιζε το δέντρο και για τους δυο μας.....
Φέτος μας ευλόγησε ο Θεός, και είμαστε τρεις. Εχουμε το Χριστοπουλακι μας (αν και θα τα θυμάται μόνο από φωτογραφιες ) η Αννα μου είχε πει ποσό θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για το μικρό. Εχθές λοιπόν τους έκανα έκπληξη και ξεκίνησα μόνος το στολισμό. Σήμερα έχω πολύ δουλειά να κάνω. Όταν είδε τα δένδρα η Αννα ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top