Χάρης Χριστόπουλος: «Με την Ανίτα θέλουμε ακόμα ένα παιδί»

Όσα είπε για τη γυναίκα της ζωής του και τις ανασφάλειές του

Εδώ και λίγους μήνες είναι ένας ξετρελαμένος μπαμπάς, καθώς με τη σύζυγό του Ανίτα Μπραντ υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί

Anita Brand: Τι δεν μπορεί ακόμα να φορέσει μετά την εγκυμοσύνη;

Ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, αποκάλυψε σε συνέντευξή του τους λόγους που άργησε να κάνει οικογένεια: «Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος. Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με τη γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν έβρισκα αυτή τη γυναίκα, τότε ήθελα να κάνω παιδί. Όσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας, είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου. Είμαι απόλυτα έτοιμος κι εγώ και η Ανίτα, για ένα ακόμα παιδί. Το θέλουμε πολύ!».

Ανίτα Μπραντ Χάρης Χριστόπουλος

Το ερωτευμένο ζευγάρι σε παλιότερή του φωτογραφία! /Φωτογραφία Instagram

Anita Brand: Οι άνδρες της ζωής της την κρατούν αγκαλιά και τρελαίνεται!

Εκτός από τη φωτογραφία, ο Χάρης έχει εδώ και μερικά χρόνια και μια έντονη τηλεοπτική παρουσία. «Έχω προτάσεις κάθε φορά που ετοιμάζεται κάποιο concept σχετικό με τη μόδα. Η πραγματική μόδα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε τηλεοπτικά. Όλα γίνονται σε τηλεοπτικό επίπεδο για να υπάρχει μία δόση ριάλιτι, ώστε να ιντριγκάρεται ο τηλεθεατής και να συμμετέχει συναισθηματικά. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η προβολή. Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε μέσα από αυτό», δήλωσε στην εφημερίδα «Real».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top