Μέγκι Ντρίο: Ισχυρίζεται ότι η Ιωάννα Τούνη της στέλνει απειλητικά μηνύματα

«Χοντραίνει» η κόντρα ανάμεσα στις δύο influencers

Μια νέα μεγάλη κόντρα φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μέγκι Ντρίο και την Ιωάννα Τούνη. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην παίκτρια του GNTM θέλησε να πάρει θέση υπέρ της Σάσας Σταμάτη, σχετικά με τη δημοσίευση των δηλώσεων της Ιωάννας Τούνη για τους… «τεμπέληδες» εργαζόμενους που λαμβάνουν το επίδομα των 800 ευρώ εν καιρώ πανδημίας. 

Ιωάννα Τούνη: «Αδειάζει» τη Σάσα Σταμάτη για τη συνέντευξη «κολάζ»

Όπως είπε η Μέγκι Ντρίο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τότε που υπερασπίστηκε τη Σάσα Σταμάτη, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks τις στέλνει … απειλές!

Μέγκι Ντρίο: Απάντησε για τα «μαθήματα» στη Ρασέλ πριν μπει στο GNTM

«Αυτό το story ανεβαίνει και είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με το πρόσωπο αυτό. Είναι η απάντησή μου στις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη.

Λοιπόν γλυκιά μου Ιωάννα, δε με ξέρεις, απειλές όμως και απειλητικά μηνύματα με το gang σου στη Θεσσαλονίκη ξέρεις να μου στείλεις. Θα σου έδινα μια συμβουλή, έτσι όπως κάνεις σοβαρές δηλώσεις καλό θα είναι να μου απαντάς η ίδια και όχι να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα μέσα από το gang σου στη Θεσσαλονίκη.

Τούνη: Απαντά στις αντιδράσεις για τη δήλωσή της περί 800€ & «τεμπέληδων»

Πέρα από αυτό, όμως, κάτι άλλο που επίσης ήθελα να σου πω είναι ότι αφού δε με ξέρεις γκούγκλαρε με λίγο και κακό δεν είναι να μη με ξέρεις, κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top