Μέγκι Ντρίο: Απάντησε για τα «μαθήματα» στη Ρασέλ πριν μπει στο GNTM

«Έχω δύο χρόνια να τη δω...»

Μια αποκάλυψη είχαμε από τα χείλη του Ανδρέα στο επεισόδιο του GNTM 3 το βράδυ της Τρίτης.  

Μέγκι Ντρίο: Δεν ήξερε ποιος είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας

Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στη σχέση της συμπαίκτριάς του, της Ρασέλ, με τη Μέγκι Ντρίο από το πρώτο GNTM. «Η Μέγκι είπε στη Ρασέλ “πες τις βλακείες που έλεγα κι εγώ και θα κάνεις σαματά”» είπε στην κάμερα ο Ανδρέας.

Δείτε όσα είπε ο Ανδρέας για τη σχέση Ρασέλ-Μέγκι

Το μεσημέρι της Τετάρτης, το μοντέλο βγήκε στο «Pop up» του Alpha, απαντώντας στο συγκεκριμένο σχόλιο. «Δεν έχω κάνει μαθήματα συμπεριφοράς GNTM στη Ρασέλ… Απ’ ό,τι κατάλαβα το παιδί δεν τα πάει καλά με τη Θεοδώρα. Είμαστε φίλες, αλλά είχα δυο χρόνια να τη δω και δεν ήξερα ότι θα μπει στο παιχνίδι, οπότε δεν ισχύει αυτό που είπαν ότι της κάνω μαθήματα συμπεριφοράς. Τα παιδιά εκεί μέσα πρέπει να σκέφτονται να βγουν πρώτοι κι όχι ποιος έχει μιλήσει με ποιον. Πάντως όμως ο κόσμος θα ταυτίζει τους παίκτες του φετινού κύκλου με τα πρόσωπα του πρώτου κύκλου», είπε πολυσυζητημένη παίκτρια του πρώτου κύκλου.

Αμηχανία στο GNTM - Η ατάκα που είπε η Ρασέλ στη Ζενεβιέβ!

Όσο για τον χαρακτήρα της παίκτριας του GNTM 3, τόνισε: «Η Ρασέλ είναι έτσι όπως δείχνει. Είναι εκρηκτικός άνθρωπος... Είναι έτσι».

«Δε μοιάζω καθόλου με τη Θεοδώρα, γιατί μερικές φορές η Θεοδώρα προσβάλει... Ενώ εγώ είχα έλλειψη στην ελληνική γλώσσα και ίσως αυτό ήταν λίγο που με χαντάκωσε και έβγαινα ότι είμαι κακιά και τα έλεγα λίγο άσχημα!» ξεκαθάρισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top