Μελέτης Ηλίας: «Την κόρη μου την ενοχλεί να με αναγνωρίζουν στον δρόμο»

Το καλύτερο περιστατικό που του έχει συμβεί στον δρόμο!

Πολλές φορές οι ηθοποιοί αναγκάζονται να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στον Μελέτη Ηλία, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και εκεί τον βλέπουμε με μουστάκι.

«Προσπαθούμε και στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στον τρόπο συμπεριφοράς να έρθουμε πιο κοντά στο 1969. Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Μιλάμε για μια πενταετία μέσα στη χούντα, αλλά παράλληλα υπήρχαν τότε οικογένειες που πρωτοέμπαιναν σε πολυκατοικίες, με νέα όνειρα και στόχους. Νομίζω πως ήταν μια ρομαντική εποχή με άλλα ήθη και έθιμα. Τελείως διαφορετική από το σήμερα που έχουμε όλοι αυχενικό, λόγω του ότι είμαστε συνεχώς με το κινητό», δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου.

Μελέτης Ηλίας

Ο ηθοποιός σχολίασε με χιούμορ ότι λόγω αυτής της αλλαγής οι φίλοι του δε σταματούν να τον πειράζουν: «Τρώω πολύ δούλεμα για το μουστάκι μου από φίλους που με ξέρουν από παλιά. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, εντάξει, είναι συνηθισμένοι σε μεγάλες αλλαγές».

Μπορεί ο Μελέτης Ηλίας να έχει αλλάξει την εικόνα του, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που τον αναγνωρίζουν στον δρόμο. «Το καλύτερο που μου έχει συμβεί στον δρόμο είναι να προχωράω και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να λέει, «καλέ, ο Σάββας από το Σόι σου» και να απαντάει ο άλλος πως «δεν έχω Σάββα στο σόι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μελέτης Ηλίας: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρης του

Κλείνοντας, μίλησε και για την κόρη του, η οποία δεν κρύβει την ενόχλησή της όταν αναγνωρίζουν τον μπαμπά της, αλλά έχει μάθει να το χειρίζεται σωστά.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top