Μελέτης Ηλίας: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρης του

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στο Instagram

Μελέτης Ηλίας

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Μελέτης Ηλίας στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλια της κορούλας του, ευχήθηκε δημοσίως.

«10; Σχεδόν απίστευτο μου φαίνεται!!!!
Έχουν περάσει 10 χρόνια απο τότε που γεννήθηκες και έδωσες άλλο νόημα στη ζωή μας!!!Για την ακρίβεια έδωσες ΤΟ νόημα στη ζωή μας!!!! Εύχομαι το 10 να γίνει 100 και το 100 να γίνει 1000!!!! Χιλιόχρονη Κοραλένια μου!!!!!!!Εύχομαι να συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με το πείσμα τη χαρά την αγάπη και την επιμονή που έχεις τώρα!!! Ο μπαμπάς....» έγραψε ο ηθοποιός.

Ο Μελέτης Ηλίας είναι παντρεμένος με τη Θέμιδα Βουτσινά. Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ενώ η προσωπική του ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των παιδιών του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10??????? Σχεδόν απίστευτο μου φαίνεται!!!! Έχουν περάσει 10 χρόνια απο τότε που γεννήθηκες και έδωσες άλλο νόημα στη ζωή μας!!!Για την ακρίβεια έδωσες ΤΟ νόημα στη ζωή μας!!!! Εύχομαι το 10 να γινει 100 και το 100 να γινει 1000!!!! Χιλιόχρονη Κοραλένια μου!!!!!!! Ευχομαι να συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με το πείσμα τη χαρά την αγάπη και την επιμονή που εχεις τώρα!!! Ο μπαμπάς....

A post shared by Meletis ilias (@meletis_ilias) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top