Αμαρυλλίς: Το νέο της τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη

Έχει τίτλο: «Προς Το Παρόν»

Η Αμαρυλλίς συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη δισκογραφική της πορεία με μία συνεργασία κορυφής που αλλάζει τα δεδομένα: το hit single «Προς Το Παρόν», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum!


 Αμαρυλλίς - Γιώργος Σαμπάνης: Έρχεται μία συνεργασία - έκπληξη!

Η Αμαρυλλίς, που ξεχωρίζει τόσο για τις ερμηνείες της όσο και για τη δυναμική της σκηνική παρουσία, ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της με τον συνθέτη πολλών μεγάλων επιτυχιών και την εμπνευσμένη στιχουργό και ερμηνεύει μία «εκρηκτική» μπαλάντα, που συνεπαίρνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα!

Αμαρυλλίς: Το νέο της τραγούδι, ο γάμος και η μητρότητα!

Αμαρυλλίς
Δυναμικό και εθιστικό, με τη μοναδική χροιά της Αμαρυλλίς, το «Προς Το Παρόν» συνοδεύεται από ένα artistic και κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, με εικόνες γεμάτες σαγήνη και vintage αισθητική.
 
Το «Προς Το Παρόν», η νέα επιτυχία και δυναμική ερμηνεία της Αμαρυλλίς, με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργου Σαμπάνη, δίνει συνέχεια στις πρόσφατες επιτυχίες της αγαπημένης καλλιτέχνιδας που κυκλοφορούν από την Panik Platinum και μετρούν πάνω από μισό εκατομμύριο Spotify streams και περισσότερα από 10 εκατομμύρια YouTube views.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top