Αμαρυλλίς: Το νέο της τραγούδι, ο γάμος και η μητρότητα!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης της ταλαντούχας τραγουδίστριας στο star.gr

Η Αμαρυλλίς δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες κι αγαπητές λαϊκές τραγουδίστριες.

Τα τραγούδια της ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις του κόσμου, με τα «Διαταγές», «Αλυσίδες» και «Matado» να γίνονται μεγάλες επιτυχίες, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και εκατομμύρια YouTube views. Ανάλογη πορεία ακολουθεί και νέο single της, «Μόνο Εσύ», που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum πριν από λίγες ημέρες και μπήκε αμέσως στη λίστα με τις επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού.

Αμαρυλλίς

Ταλαντούχα τραγουδίστρια και εντυπωσιακής ομορφιάς γυναίκα, η Αμαρυλλίς άνοιξε την καρδιά της στο star.gr και μίλησε για όλα: τα επαγγελματικά της, τα σχέδια που «πάγωσαν» λόγω της πανδημίας, τα beauty tips της και τη μητρότητα, ενώ αποκάλυψε αν ο γάμος είναι στα σχέδιά της!

Πώς είδες όλο αυτό που συνέβη με τον κορωνοΐο; Μετά από αυτή την περιπέτεια υπάρχουν πράγματα που αναθεώρησες; Άλλαξαν οι προτεραιότητες σου;

Ήταν και συνεχίζει να είναι  μια μεγάλη δοκιμασία!  Προσωπικά το εξέλαβα όλο αυτό και ως μια σημαντική αφύπνιση, πόσο μάλλον και τροφή για περισσότερη σκέψη, ενδοσκόπηση και αναζήτηση πιο σωστών συμπερασμάτων μέσα σε όλα αυτά αλλάζουν σίγουρα και οι προτεραιότητες.


Ο καλλιτεχνικός χώρος έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα. Εσύ είχες κάποια σχέδια που αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας;

Όλοι οι τομείς έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα. Είναι στενάχωρο και ιδιαίτερα αγχωτικό, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα ξεπεραστεί! Τα επαγγελματικά μου σχέδια είχαν να κάνουν με την κυκλοφορία του καινούριου μου τραγουδιού «Μόνο Εσύ», κάτι που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και με τις live εμφανίσεις μου κάποιες εκ των οποίων είναι ακόμη σε αναμονή..


Τις τελευταίες εβδομάδες άνοιξαν νυχτερινά κέντρα και σταδιακά ξεκινούν οι συναυλίες. Θεωρείς ότι τα νέα δεδομένα θα επηρεάσουν τον τρόπο διασκέδασης; Αν ναι, με ποιον τρόπο;

Σίγουρα οι εικόνες που έχουμε δει όλοι από τα νυχτερινά μαγαζιά που επαναλειτουργούν είναι πρωτόγνωρες. Αν και δε θεωρώ ότι αυτό αλλάζει τον τρόπο και την ποιότητα της διασκέδασης, όλοι πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες των ειδικών, καθώς η δημόσια υγεία προέχει και ο ιός είναι ακόμα εκεί έξω.

 Ποιους καλλιτέχνες ξεχωρίζεις και θα ήθελες να συνεργαστείς επί σκηνής;

Εκτιμώ και αγαπώ πολλούς και πολλούς συναδέλφους μου, όπως και ονειρεύομαι  ενδιαφέρουσες συνεργασίες μαζί τους. Το να αναφερθώ σε ονόματα είναι δύσκολο γιατί πραγματικά είναι αρκετοί.

Κινείσαι σε έναν άκρως ανταγωνιστικό χώρο. Έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό που να σε στεναχώρησε, π.χ. να σε σαμποτάρουν, ή να σου κλείσουν το μικρόφωνο;

Ναι, έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες και εμπόδια στον δρόμο μου. Πείσμωσα, έγινα πιο δυνατή και ανακάλυψα ότι όλα αυτά με βοήθησαν! Πώς να το πω… είναι σαν να πυροδότησαν το πείσμα μου για να πιστέψω ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μου και στα όνειρά μου! Γι’ αυτό και ευγνωμονώ κάθε δυσκολία που έχω περάσει στη ζωή μου!

 Το νέο σου τραγούδι που κυκλοφορεί από την Panik Platinum έχει τίτλο «Μόνο Εσύ». Μίλησέ μας γι’ αυτό, αλλά και για το statement music video που γύρισες στο κέντρο της Αθήνας.

Το «Μόνο Εσύ» είναι το καινούριο μας single και κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την εταιρεία μου, την Panik Platinum και πραγματικά έχω χαρεί ιδιαίτερα που ο κόσμος ήδη  έχει δείξει την αγάπη του! Είναι ένα fresh up tempo dance τραγούδι με ένα ξεχωριστό vibe, που προσωπικά με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στα χέρια μου! Το έχουν υπογράψει  ο Apon και ο Iamstrong και συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ γυρισμένο στο κέντρο της Αθήνας, σε μια black and white editorial αισθητική, από τον αγαπημένο μου σκηνοθέτη Γιάννη Δημολιτσα.

Και σε αυτό το hit σου, όπως και στα προηγούμενα «Matado» και «Μου Έλειψες», συνεργάζεσαι με τον Apon και τον Iamstrong. Πώς προέκυψε η συνεργασία σας; Ετοιμάζετε και κάτι καινούργιο;

Η συνεργασία μας προέκυψε πριν από περίπου ένα χρόνο περίπου, όταν μια εξαιρετική  καλλιτέχνης που εκτιμώ απεριόριστα, η Μαρίνα Σάττι, μας έφερε σε επαφή. Και με τους δύο δημιουργούς η χημεία μας ήταν άμεση  και  οι «Αλυσιδες» ήταν το πρώτο μας single!

Θα μπορούσε να σε χαρακτηρίσει κάποιος συναισθηματικό τύπο; Δένεσαι με τις σχέσεις σου είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές;

Λειτουργώ κυρίως  με την καρδιά μου! Εκτιμώ τις αληθινές σχέσεις, δένομαι και υπεραγαπώ τους δικούς μου ανθρώπους!

Είσαι άνθρωπος που αναπολεί ή μετανιώνει;

Θα έλεγα ότι είμαι ένας  άνθρωπος με πολλές πτυχές, που και αναπολεί, αλλά και ζει το σήμερα… Συνειδητά πλέον προσπαθώ να μαθαίνω από τα λάθη μου, να  αναλαμβάνω την ευθύνη των αστοχιών μου και, όσο μπορώ, να μετανοώ.

Αν σου ζητούσα να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, τι θα άλλαζες;

Αν θα άλλαζα κάτι πώς θα έπαιρνα τα δικά μου διδάγματα;

Ποιο είναι το πιο περίεργο - τρελό που έχεις κάνει για έναν άνθρωπο και έχουν κάνει για σένα αντίστοιχα;

Στην τρέλα που επικρατεί… ό,τι έχω ή μου έχουν κάνει είναι εντελώς νορμάλ!

Έχεις μια μακροχρόνια σχέση. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζεις στον σύντροφό σου;  Ο γάμος είναι στα σχέδια σου;

Στον σύντροφό μου αγαπώ την ψυχή του.. Θαυμάζω το πνεύμα του... Η ευλογία είναι κοντά!

Έχεις νιώσει να χτυπά το «καμπανάκι» της μητρότητας;

Καμπανάκι δεν έχω νιώσει, αλλά η μητρότητα, όταν θα έρθει, σίγουρα θα είναι το ωραιότερο δώρο της ζωής μου!

Είσαι μία γυναίκα με πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Θα μας αποκαλύψεις κάποια από τα beauty tips και τα μυστικά διατροφής σου;

Σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια! Η καλή ψυχολογία, η άσκηση και η  ισορροπημένη διατροφή είναι αυτά που δεν παραλείπω ποτέ. Ταυτόχρονα, δεν παραλείπω ποτέ το αντιηλιακό μου, το καλό ντεμακιγιάζ, όπως και τα αντιοξειδωτικά serum κυρίως με βιταμίνη C.

Πού θα σε βρει το καλοκαίρι; Θα κάνεις live εμφανίσεις ή διακοπές;

Πρώτα ο Θεός, θα κάνω λίγο απ’ όλα! Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους μας!!!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top