Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Chrissy Teigen: «Δε σταματά η αιμορραγία»

Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύζυγός της, John Legend

Βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

H Chrissy Teigen και ο John Legend ανακοίνωσαν πως η οικογένειά τους θα μεγαλώσει μιας και σε λίγους μήνες ο πελαργός θα επισκεφθεί το σπίτι τους για τρίτη φορά.

Το νεαρό μοντέλο είναι πολύ ενεργό στα social media και μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την εγκυμοσύνη της και ο γιατρός της τής συνέστησε να παραμείνει στο κρεβάτι.

Δυσκολίες για την εγκυμονούσα Chrissy Teigen: Τι της συνέστησε ο γιατρός;

Το σαββατοκύριακο η εγκυμονούσα ήρθε αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη κατάσταση αφού άρχισε να αιμορραγεί με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες.

 

Όταν η αιμορραγία σταμάτησε η Chrissy Teigen φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη κατάσταση της υγείας της, αλλά και του μωρού. «Όλοι ξέρουμε ότι ήμουν στο κρεβάτι τις τελευταίες εβδομάδες αλλά συνέχισα να αιμορραγώ. Έχει περάσει ένας μήνες και η αιμορραγία ήταν μεγάλη, παραπάνω από αιμορραγία περιόδου, το μωρό είναι καλά και μεγαλώνει και κουνιέται κι εγώ είμαι καλά αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη στιγμή για να έχει πολλά υγρά γύρω του, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαι στην παράξενη θέση που είναι επικίνδυνο να δοκιμάσουμε οτιδήποτε. Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», ανέφερε η Chrissy Teigen.

Όλες αυτές τις ημέρες δίπλα της βρίσκεται ο σύζυγός της, John Legend όπως φαίνεται και στα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top