Mariah Carey: «Η αδερφή μου με νάρκωσε με βάλιουμ και μου έδωσε κοκαΐνη»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της γνωστής τραγουδίστριας

Στις αρχές Αυγούστου η αδερφή της Mariah Carey, Alison, κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης μηνύοντας τη μητέρα τους, Patricia, για σεξουαλική κακοποίηση.

H Mariah Carey κλείνει 30 χρόνια καριέρας - Η πορεία στην κορυφή των charts

Και μπορεί η Mariah Carey να μην έχει καμία σχέση εδώ και χρόνια με την οικογένειά της, ωστόσο, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε μέσα από το βιβλίο της The Meaning of Mariah Carey, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

«Ήμουν μόλις 12 ετών, όταν η αδερφή μου με νάρκωσε με valium, μου προσέφερε κοκαΐνη, με τραυμάτισε με εγκαύματα τρίτου βαθμού και αποπειράθηκε να με πουλήσει σε σωματέμπορα», αποκάλυψε. Η γνωστή τραγουδίστρια χαρακτήρισε τα αδέρφια της, την 57χρονη Allison και τον 60χρονο Morgan, ως «εξαιρετικά βίαιους» ενώ επέμεινε πως ήταν «κατεστραμμένοι».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freer. 🦋 Thank you @Oprah 🙏 Watch now on Apple TV+

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

 

«Σχεδόν δε γνωριζόμαστε, αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι σα να μην μεγαλώσαμε μαζί. Έλειπαν σε ταξίδια. Όταν ήρθα σε αυτόν τον κόσμο, είχαν ήδη καταστραφεί, κατά τη γνώμη μου. Αλλά και πάλι, δεν υπήρχα. Γεννήθηκα και πραγματικά ένιωθα σαν “outsider” μέσα στην ίδια μου την οικογένεια».

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε λόγο για εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά από τα αδέρφια της ενώ τόνισε πως επί σειρά ετών της επιτίθεντο λεκτικά. «Πίστευαν πάντα πως η ζωή μου ήταν εξαιρετικά εύκολη, κάτι το οποίο δεν ισχύει». Εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να προβεί σε αυτές τις αποκαλύψεις στο βιβλίο της δηλώνει: «Ήρθε η ώρα να αποκτήσει φωνή, και να πει της ιστορία της έτσι όπως τη βίωσε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top