Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ένας χρόνος χωρίς τη μητέρα του, Μεταξία

Τι δημοσίευσε στα social media ο αγαπημένος τραγουδιστής

Τι δήλωσε στην εκπομπή «Alpha» παντού για τη αναβολή του γάμου του.

Μία δυσάρεστη επέτειο έχει σήμερα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, ο τραγουδιστής έχασε τη μητέρα του, Μεταξία. Ο Γρηγόρης δεν μπόρεσε να κρύψει τον πόνο του και τη θλίψη του για την απώλεια και την απουσία της από τη ζωή του!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αναβάλλει για δεύτερη φορά τον γάμο του

Ο Γρηγόρης ανέφερε ποσό πολύ θα ήθελε να την έχει δίπλα του και να μοιραστεί τη χαρά του, σε αυτή την όμορφη περίοδο που διανύει στο πλευρό της γυναίκας της ζωής του, Ελένης Τσιριγκάκη! Με αφορμή την συμπλήρωση του ενός χρόνου από την ημέρα που την έχασε, και τελώντας το μνημόσυνο της την περασμένη Κυριακή, προκάλεσε συγκίνηση στο Facebook, με μία εξομολόγηση από καρδιάς, για τη λατρεμένη μητέρα του, Μεταξία! 

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Με την αδερφή μου δε μιλάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια

«Ένας χρόνος πέρασε που μας άφησες Μεταξία μου γλυκιά.. Αφιέρωσες τη ζωή σου στον πατέρα μου και στα παιδιά σου και πάντα έβαζες τα “θέλω” σου τελευταία. Ήμουν είμαι και θα είμαι περήφανος που με μεγάλωσες με τόση αγάπη και στοργή. Μου λείπεις τόσο πολύ…», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ένας χρόνος πέρασε που μας άφησες Μεταξία μου γλυκιά.. Αφιέρωσες τη ζωή σου στον πατέρα μου και στα παιδιά σου και πάντα...

Posted by Grigoris Bithikotsis on Thursday, September 24, 2020
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top