Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Με την αδερφή μου δε μιλάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια

Η διαθήκη και το εξώδικο πού έχει στείλει στην αδερφή του

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η ετεροθαλής αδερφή του, Άννα δε διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις, καθώς έχουν να μιλήσουν πάρα πολλά χρόνια.

Το πρωί της Παρασκευής, ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρω1νό» και μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη του ζήτησε να σχολιάσει το post που έκανε η αδερφή του στο Facebook έπειτα από το αφιέρωμα που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον πατέρα του.

«Για το post που έκανε η αδερφή μου η Άννα για το αφιέρωμα που έγινε στον πατέρα μου, ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να σχολιάζει ό,τι θέλει. Δεν υπάρχει κόντρα με την αδερφή μου, δε μιλάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όχι όμως ότι έχουμε καυγαδίσει. Άλλωστε και ο πατέρας μου δεν είχε σχέσεις τα τελευταία χρόνια μαζί της, έτσι επιθυμούσε. Υπάρχει μια διαθήκη του πατέρα μου, την οποία ακολουθώ καταγράμμα. Ο πατέρας μου έλεγε ότι θεωρώ το γιο μου φυσικό μου διάδοχο και συνεχιστή στα καλλιτεχνικά μου δρώμενα. Πολύ καιρό δεν είχα αντιδράσει σε πράγματα που γινόντουσαν, αλλά κάποια στιγμή ξεχείλισε το ποτήρι και έστειλα το εξώδικο στην αδερφή μου», είπε ο ίδιος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης  είχε στείλει εξώδικο στην αδερφή του, επειδή διοργάνωνε συναυλίες και παραστάσεις για να προβληθεί το έργο του πατέρα της, χωρίς να πάρει την προφορική ή γραπτή άδεια εκείνου ή της μητέρας του, Μεταξίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top