Ορφέας Αυγουστίδης: «Η μητέρα μου στην καραντίνα δεν είδε άνθρωπο»

Ο ηθοποιός μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και την Δήμητρα Καλφούτζου και αναφέρθηκε στην τρυφερή σχέση με τη μητέρα του Μαρία Τσοπανάκη αλλά και το πως το βιώνει να είναι παιδί γνωστών γονιών.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι δεν έχει τόσο πολύ ενδιαφέρον γιατί θα επαναλαμβάνομαι. Πλάκα κάνω. Είμαι πολύ ανοιχτός και μιλάω όταν έχω κάτι να πω. Είμαι πάρα πολύ κακός στο lifestyle και δεν συμμετέχω για να μην εκτίθεμαι. Αν θα βγω μια χαρά θα βγω με την γυναίκα μου.»

Για την αναγνωρισιμότητα και τους γονείς του δήλωσε: «Ωραία που δε με συγκρίνουν με τους γονείς μου. Τον πρώτο καιρό ίσως να με ρωτούσαν περισσότερο για τους γονείς μου αλλά μέχρι εκεί. Έτσι κι αλλιώς παιδιά των γονιών μας είμαστε. Η μητέρα στην καραντίνα ήταν στην Νέα Υόρκη, ζορίστηκε η γλυκούλα. Δεν φοβήθηκα γιατί ήξερα ότι θα προστατευτεί, ότι θα κάτσει σπίτι. Δεν είδε άνθρωπο τόσο καιρό. Νομίζω όταν ήρθε σταμάτησε να μιλάει και να επικοινωνεί με τους ανθρώπους μετά από 7-8 μέρες. Έχουμε πολύ ωραία σχέση, με πήρε τηλέφωνο και με διόρθωσε γιατί είχα πει ότι ήμουν κακομαθημένος κι ότι ήμουν ένα παιδί που δεν τους κούρασα καθόλου».
 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top