Η Δέσποινα Βανδή εξομολογείται τι σημαίνει για εκείνη καλοκαίρι!

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις διακοπές της

Δέσποινα Βανδή - Μαρία Μπακοδήμου: Καλοκαίρι μαζί για τις δύο φίλες

Στο Πήλιο με την οικογένεια και τους φίλους της βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της στις διακοπές τους

Η πολυπράγμων τραγουδίστρια τριγυρνάει όλη μέρα με το μαγιό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κάνοντας με τα αγαπημένα της πρόσωπα πράγματα που τη διασκεδάζουν και τη γεμίζουν.

Δέσποινα Βανδή: Μας δείχνει την αγαπημένη της καλοκαιρινή συνήθεια!

Το μεσημέρι της Παρασκευής, δημοσίευσε μια ακόμα καλοκαιρινή της φωτογραφία, όπου ποζάρει με τον κολλητό της, δίνοντας τον δικό της ορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές: «Καλοκαίρι και διακοπές σημαίνει να κάθεται η αλμύρα πάνω στο κορμί και στα μαλλιά, να μη σε νοιάζει τι μέρα είναι, να βρίσκεις τη σωστή παραλία, να μηδενίζει ο χρόνος και να λοξεύει η δύση ανελέητα με τα χρώματα της το νου και την ψυχή σου! Να γίνεσαι παιδί, να γελάς, να παίζεις, να τρέχεις, να τραγουδάς, να κοιτάς τα αστέρια, τη νύχτα και τη γύμνια της! Να είσαι με καλή παρέα… Να λες «έσκασα από το φαγητό» και μετά από λίγο να τρως παγωτό, να λες ότι νυστάζεις στις 22:00 και τελικά να σε ξημερώνουν οι μεταμεσονύχτιες εξομολογήσεις…».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλοκαίρι και διακοπές σημαίνει να κάθεται η αλμυρα πάνω στο κορμί και στα μαλλια,να μη σε νοιαζει τι μέρα είναι, να βρίσκεις τη σωστή παραλία, να μηδενίζει ο χρόνος και να λοξευει η δυση ανελεητα με τα χρώματα της το νου και την ψυχή σου! Να γίνεσαι παιδί,να γελας,να παίζεις,να τρέχεις,να τραγουδάς,να κοιτάς τα αστέρια,τη νύχτα και τη γύμνια της! Να είσαι με καλή παρέα... Να λες «έσκασα από το φαγητό» και μετά από λίγο να τρως παγωτό, να λες ότι νυστάζεις στις 22:00 και τελικά να σε ξημερώνουν οι μεταμεσονύχτιες εξομολογήσεις...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top