Γενέθλια για την Ευδοκία Ρουμελιώτη - Τα πόσα έκλεισε η ηθοποιός;

Η αναφορά στη μητέρα της που δε βρίσκεται στη ζωή

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την υιοθεσία που δεν έγινε ποτέ!

Τα γενέθλιά της είχε την περασμένη Κυριακή η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με τον γιο της!

Η ηθοποιός που έγινε 42 ετών, πόσταρε στο Instagram φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της, Νικηφόρου Χαραγκιώνη, αλλά και του αδερφού της, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, η Ευδοκία έκανε και μία άκρως συγκινητική αναφορά στη μητέρα της που δε βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ποιος φίλος της δεν την έχει κάνει «follow back»;

 «Γίναμε και 42! Να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε υγιείς και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Πάντοτε πίστευα ότι τη μέρα των γενεθλίων μας πρέπει να γιορτάζει η μητέρα μας, γιατί αυτή μας έφερε στον κόσμο και μας χάρισε τη ζωή. Πάντοτε τέτοια μέρα γιόρταζε κι εκείνη, τα τελευταία χρόνια δεν την έχω κοντά μου, για μένα όμως είναι σαν να είναι εδώ και της λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που μου χάρισε. Καλά Χρόνια σε όλους μας!» έγραψε με τις ευχές να μη σταματούν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γίναμε και 42! Να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε υγιείς και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Πάντοτε πίστευα ότι τη μέρα των γενεθλίων μας πρέπει να γιορτάζει η μητέρα μας, γιατί αυτή μας έφερε στον κόσμο και μας χάρισε τη ζωή. Πάντοτε τέτοια μέρα γιόρταζε κι εκείνη, τα τελευταία χρόνια δεν την έχω κοντά μου, για μένα όμως είναι σαν να είναι εδώ και της λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που μου χάρισε. Καλά Χρόνια σε όλους μας!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evdokia Roumelioti (@evdokia.roumelioti) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top