Bar Refaeli: Ένοχη για φοροδιαφυγή η πασίγνωστη καλλονή!

Το πρόστιμο που της επιβλήθηκε ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ

Ένοχη για φοροδιαφυγή κρίθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, η πασίγνωστη καλλονή, Bar Refaeli, και καταδικάστηκε σε 9μηνη κοινωφελή εργασία από δικαστήριο του Ισραήλ αλλά και σε καταβολή προστίμου χιλιάδων ευρώ.   

Bar Refaeli: «Αυτή είναι η πραγματική λάμψη»-Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Το 35χρονο σούπερ μόντελ παραδέχτηκε την ενοχή του στην κατηγορία της υποβολής ψευδών φορολογικών δηλώσεων την περίοδο που ζούσε στο εξωτερικό με σκοπό να αποφύγει τη φορολόγηση στο Ισραήλ και τώρα, αντιμέτωπη με τον νόμο, καλείται να πληρώσει αναδρομικά τους φόρους της αλλά και να καταβάλει πρόστιμο ύψους 2,5 εκατομμυρίων σέκελ, περίπου δηλαδή, 638.000 ευρώ.

Bar Refaeli Ένοχη για φοροδιαφυγή η πασίγνωστη καλλονή πρόστιμο

Το μοντέλο στο δικαστήριο του Τελ Αβίβ την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2020/ AP Images

Ακόμη, θα πρέπει να προσφέρει κοινωφελή εργασία για διάστημα εννέα μηνών.   Οι Ισραηλινοί πολίτες που ζουν στο εξωτερικό, δεν υποχρεούνται να δηλώνουν τα εισοδήματα που αποκτούν εκτός του Ισραήλ. Ωστόσο, οι αρχές υποψιάζονταν ότι η Bar Refaeli και η μητέρα της είχαν δημιουργήσει μια «εικονική» διεύθυνση στο εξωτερικό ώστε να πληρώνουν λιγότερους φόρους.

Βαριά ήταν η καμπάνα και για την Tzipi Refaeli, τη μητέρα της Bar. Η Tzipi καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών, ενώ θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 2,5 εκατομμύριων σέκελ.

Καταδικάστηκε δε και, για υπογραφή μισθώσεων ακινήτων χρησιμοποιώντας ονόματα συγγενών, προκειμένου να αποκρύψει στοιχεία διαμονής του μοντέλου. 

Μητέρα και κόρη είχαν δηλώσει ένοχες, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας διαπραγμάτευσης της ποινής τους ενώ με την καταδίκη τους, κλείνει μια υπόθεση που ήταν ανοιχτή εδώ και χρόνια, δεδομένου ότι το τοπ μόντελ είχε συλληφθεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2015.   

Η εικονική διεύθυνση στο εξωτερικό ώστε να πληρώνουν λιγότερους φόρους, δεν ήταν η πρώτη παρατυπία της συγκεκριμένης οικογένειας, καθώς η Bar Refaeli, η πρώην σύντροφος του Leoardo DiCaprio, προκάλεσε την οργή πολλών Ισραηλινών αφού κατάφερε να αποφύγει τη διετή, υποχρεωτική στρατιωτική θητεία γυναικών στο Ισραήλ, όταν παντρεύτηκε έναν φίλο του πατέρα της, από τον οποίο χώρισε λίγο αργότερα. Οι παντρεμένες και οι έγκυες γυναίκες εξαιρούνται από τη στρατιωτική θητεία στο Ισραήλ.   

Σήμερα, η 35χρονη καλλονή είναι παντρεμένη με τον Ισραηλινό επιχειρηματία Adi Ezra.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top