Markle: Ένιωθε «απροστάτευτη» από τη βασιλική οικογένεια όσο ήταν έγκυος

Οι δηλώσεις της δούκισσας του Σάσεξ

Έλαμπε στην τελευταία της ''royal'' έξοδο η Meghan Markle

Η δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle, ένιωθε «απροστάτευτη» από τηνβρετανική βασιλική οικογένεια όσο ήταν έγκυος στον γιο της, Archie, σύμφωνα με νομικά έγγραφα του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λονδίνου, τα οποία κατατέθηκαν στο πλαίσιο της αγωγής που έχει υποβάλει η σύζυγος του πρίγκιπα Harry εναντίον μιας ταμπλόιντ εφημερίδας.

Στον «αέρα» τα σχέδια του Harry και της Meghan Markle

Η Markle έχει καταθέσει αγωγή κατά της εκδοτικής εταιρείας Associated Newspapers για περσινά δημοσιεύματα στη ‘’Mail on Sunday’’, τα οποία περιλαμβάνουν αποσπάσματα μιας χειρόγραφης επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της, Thomas Markle, τον Αύγουστο του 2018, με τον οποίον έχουν πλέον διακόψει τις σχέσεις.

Meghan Markle Ένιωθε απροστάτευτη από τη βασιλική οικογένεια όσο ήταν έγκυος

Η τελευταία ''royal'' δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στη Μ. Βρετανία/ AP Images

Ο Markle και η κόρη του δεν έχουν μιλήσει από τότε που αποφάσισε να μην παραστεί στον γάμο της με τον Harry, τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, τρεις μήνες μετά την επέμβαση καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί και έπειτα από πληροφορίες ότι είχε «στήσει» φωτογραφίες με έναν παπαράτσι.

Η ‘’Mail’’ είχε δικαιολογήσει το δημοσίευμα λέγοντας ότι πέντε μη κατονομαζόμενοι φίλοι της δούκισσας είχαν αναφέρει την δική της εκδοχή των γεγονότων σε συνεντεύξεις τους στο περιοδικό ‘’People’’.

Η νομική ομάδα της Markle υποστηρίζει ότι είναι αναληθές πως εκείνη είχε ζητήσει από τους φίλους της να μιλήσουν στο ‘’People’’ για αυτή την επιστολή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top