Λάκης Γαβαλάς: Ο γάμος με Σουηδέζα καλλονή και το παιδί που έχασε

«Η γυναίκα μου ήταν 5 μηνών έγκυος αλλά έπρεπε να κάνει έκτρωση»

Μπορεί ο Λάκης Γαβαλάς να βρίσκεται πολλά χρόνια μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζουμε για εκείνον.

Πασίγνωστος κύριος της showbiz ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι

Ο ίδιος μίλησε για τον γάμο του με Σουηδέζα καλλονή, ο οποίος κράτησε εννέα χρόνια. «Ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς. Οι σχέσεις μου γενικά ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά. Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα εγώ μπήκα κατευθείαν σε ένα φάσμα τρέλας. Αυτή η καημένη νόμιζε πως θα ζήσουμε πολύ πιο ωραία εδώ στην Ελλάδα. Και έτσι άρχισε η φασαρία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χωρισμό τους, αλλά και στην έκτρωση που αναγκάστηκε να κάνει η πρώην σύζυγό του, λόγω κάποιων ορμονών που έπαιρνε.

«Και κάποια μέρα μου είπε πως νομίζει πως πρέπει να μείνω μόνος μου. Μου είπε “φεύγω” και δεν είπα “μείνε”. Είπα “οκ”. Ήταν έγκυος και απέβαλε πέντε μηνών. Αυτή ήθελε να κάνει και 15 παιδιά σε μια στιγμή για να δεθούμε πιο πολύ. Τελικά ήταν έγκυος. Για να ρεγουλάρει την περίοδο έπρεπε να πάρει κάποια φάρμακα. Της είπε ο γιατρός ότι το παιδί αυτό δε θα έβγαινε άρτιο και υγιή. Έπρεπε να αποκολληθεί και να φύγει. Έτσι το έβγαλε. Ήταν αγοράκι. Του έλειπαν τα νύχια και τα μαλλιά. Τώρα θα είχα γιο που θα ήταν 45 χρονών. Και θα είχε και εγγόνια. Τώρα η πρώην γυναίκα μου μένει στην Ελβετία», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top