Η Δανάη Μπάρκα τα... βάζει με τον ρατσισμό: «Πατήστε κάτω τις ταμπέλες!»

Με αφορμή τη δολοφονία του George Floyd στις ΗΠΑ

Βίκυ Σταυροπούλου: Θα παρουσιάσει εκπομπή με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα;

Ιδιαίτερα αναστατωμένη είναι η Δανάη Μπάρκα με τη δολοφονία του George Floyd από αστυνομικούς στη Μινεάπολη των ΗΠΑ

Η γνωστή ηθοποιός έκανε στο Instagram μία συγκλονιστική ανάρτηση, μέσα από την οποία ζητάει στον κόσμο να μάθει να «πατάει» τις… ταμπέλες.

«Ο ρατσισμός υπάρχει παντού»: Όσα έγραψε η Adele για τη δολοφονία του Floyd

«3 χρόνια πριν στη Νέα Υόρκη. Δεν ξέρω γιατί τράβηξα αυτή την φωτό. Μου άρεσαν. Έπαιζαν πολλή ώρα μαζί και ήταν τόσο ευτυχισμένες. Δεν έβλεπαν καμία διαφορά η μια στην άλλη, γιατί δεν υπήρχε για να την δουν. Είναι 2 ψυχές, 2 άνθρωποι, 2 καρδιές που ενώθηκαν γιατί έπαιζαν ωραία- χωρίς καμία διάκριση, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, χωρίς καμία λογοκρισία. Έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι ο κόσμος.

Όλες οι ζωές είναι εξίσου σημαντικές και απαραίτητες για τον κόσμο μας. Αγαπήστε. Πατήστε κάτω τις ταμπέλες. Και να θυμάστε το εξής: ο κόσμος μας, θα γίνει καλύτερος χωρίς κακία και ρατσισμό. Μόνο αν συνειδητοποιήσουμε ότι κι εμείς είμαστε «διαφορετικοί» για κάποιους, θα αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε πως δεν ήρθαμε για να ζήσουμε μόνοι μας -δεν ήρθαμε για να είμαστε ίδιοι- δεν ήρθαμε για να φύγουμε απαράλλαχτοι… ήρθαμε για τον ίδιο λόγο που ήρθαν όλοι. Για να ζήσουμε. Να μάθουμε. Να εξελιχτούμε. Ήρθαμε να γνωρίσουμε την ζωή και τους γύρω μας. Ο ρατσισμός είναι ο εχθρός των ανθρώπων – ας τον πολεμήσουμε χέρι χέρι.

Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Αυτά… κι αλλά πολλά που θα τα πούμε άλλη φορά! Μέχρι τότε, να φέρεστε όπως θα θέλατε να σας φέρονται… όπως θα θέλατε να φερθούν στα παιδιά σας, στους φίλους σας, σε όλους», σχολίασε η ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 χρόνια πριν στη Νέα Υόρκη. Δεν ξέρω γιατί τράβηξα αυτή την φωτό. Μου άρεσαν. Έπαιζαν πολλή ώρα μαζι και ήταν τόσο ευτυχισμένες. Δεν έβλεπαν καμία διαφορά η μια στην άλλη,γιατί δεν υπήρχε για να την δουν. Είναι 2 ψυχές,2 άνθρωποι,2 καρδιές που ενώθηκαν γιατί έπαιζαν ωραία-χωρίς καμία διάκριση,χωρίς καμία δεύτερη σκέψη,χωρίς καμία λογοκρισία. Έτσι ακριβως όπως θα έπρεπε να είναι ο κόσμος. Όλες οι ζωές είναι εξίσου σημαντικές και απαραίτητες για τον κόσμο μας. Αγαπήστε. Πατήστε κάτω τις ταμπέλες. Και να θυμάστε το εξής: ο κόσμος μας,θα γίνει καλύτερος χωρίς κακία και ρατσισμό. Μόνο αν συνειδητοποιήσουμε ότι κι εμείς είμαστε «διαφορετικοί» για κάποιους,θα αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε πως δεν ήρθαμε για να ζήσουμε μόνοι μας,-δεν ήρθαμε για να είμαστε ίδιοι-δεν ήρθαμε για να φύγουμε απαράλλαχτοι..ήρθαμε για τον ίδιο λόγο που ήρθαν όλοι. Για να ζήσουμε. Να μάθουμε. Να εξελιχθούμε. Ήρθαμε να γνωρίσουμε την ζωή και τους γύρω μας. Ο ρατσισμός είναι ο εχθρός των ανθρώπων-ας τον πολεμήσουμε χέρι χέρι. Αυτά..κι αλλά πολλά που θα τα πούμε άλλη φορά ✨Μέχρι τότε,να φέρεστε όπως θα θέλατε να σας φέρονται..όπως θα θέλατε να φερθούν στα παιδιά σας,στους φίλους σας,σε όλους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝑫𝒂𝒏𝒂𝒊 𝑩𝒂𝒓𝒌𝒂 🌻 (@danai_barka) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top