Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Η γνωστή ηθοποιός πήγε στον Νικόλα Βιλλιώτη και τη μεταμόρφωσε

Η Δανάη Μπάρκα μετά το τέλος της καραντίνας αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά για να ανανεωθεί!

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο χώρο του γνωστού hair colorist Νικολά Βιλλιώτη και αφέθηκε στα χέρια του προκειμένου να δει την επιθυμία της να γίνεται πραγματικότητα. 

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να απαρνηθεί τα κόκκινα μαλλιά της και να γίνει κατάξανθη!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το νέο look της και σχολιάζοντας: «New (a)era». 

Η Δανάη έχει κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά της, αφού παλιά ήταν μελαχρινή, μετά καστανή, στη συνέχεια κοκκινομάλλα και τώρα ξανθιά!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτά τα 2 διπλανά μου χαμόγελα,μεγαλώνουν το δικό μου χαμογελο. Τις θαυμάζω,έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι να τις σέβεσαι,-η μία είναι η καλύτερη διακοσμήτρια-VM-designer και ο,τι άλλο υπάρχει ( @tian_designs ) και η άλλη είναι η καλύτερη wedding planner στον κόσμο και η καλύτερη νοικοκυρά ( @antigoni_psi ) Είναι χαρούμενες,αγαπάνε τον εαυτό τους,είναι ευγενικές,αστείες,δραστήριες,έξυπνες,οργανωτικές,και γενικά είναι γεννημένες για να εμπνέουν και να μοιράζουν φως και χαμόγελο. Είναι οι πιο κοντές του κόσμου αλλά με το μυαλό τους οι ψηλότερες που έχω συναντήσει 😂🥰 Οι γυναίκες μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αρκεί να το θελουμε και να το αγαπάμε. Οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε 5 διαφορετικά πράγματα μαζί. Οι γυναίκες μπορούμε να στηρίξουμε η μια την άλλη χωρίς όρια και χωρίς φραγμούς. Οι γυναίκες αγαπάμε δυνατά,αληθινά και απεριόριστα. Οι γυναίκες μπορούμε να είμαστε φίλες,μαμάδες,γιαγιάδες,αδερφες,νοικοκυρές και πετυχημένες στην δουλειά μας και επίσης μπορούμε να τα κάνουμε ό όλα αυτά συγχρόνως! Κορίτσια,να μας αγαπάμε να μας φροντίζουμε,να μας στηρίζουμε,και να μην αφήνουμε τίποτα να μας φοβίζει!!! Κορίτσια μου-της φωτό- είστε απ τα ωραιότερα δώρα ζωής που θα μπορούσε να μου έρθει. Ειστε η αγαπημένη μου τριάδα. Ειστε οι πιο όμορφες μέσα κι έξω ♥️ Χρόνια πολλά,δημιουργικά,ενωμένα,και αγαπημένα σε όλα τα υπέροχα άτομα του κόσμου που λέγονται γυναίκες 🥰 —— Καλημέρα 🌸🌸

A post shared by 𝑫𝒂𝒏𝒂𝒊 𝑩𝒂𝒓𝒌𝒂 🌻 (@danai_barka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό μήνα είπαμε;;.. Δεν είπαμε!! Καλό μήνα παιδιά!!🎄🎄 Είναι ο τελευταίος του χρόνου..φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες,να αποχαιρετήσετε αυτή την χρόνια όπως της αρμόζει,να υποδεχτείτε την επόμενη ανάλογα,να χαμογελάτε και να αγαπάτε• ——— Επίσης να σκέφτεστε ότι υπάρχουν πράξεις που μπορούμε να κάνουμε για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη,για άστεγους που κρυώνουν,για παιδιά σε ιδρύματα που δεν έχουν οικογένειες και για ηλικιωμένους σε γηροκομεία που είναι μόνοι.. οπότε ψάξτε τρόπους επικοινωνίας και κάντε ένα καλό για άτομα που μας χρειάζονται έτσι ώστε να μπει το 2020 με ωραία ενέργεια!✨✨ —— 📸 @apostolosgeor

A post shared by 𝑫𝒂𝒏𝒂𝒊 𝑩𝒂𝒓𝒌𝒂 🌻 (@danai_barka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΚΑ🦄ΛΗ🦄ΜΕ🦄ΡΑ🦄 • {😀} Μη ξεχνάτε να βάζετε χρώμα και χαμόγελα στη ζωή σας. • Μην ξεχνάτε να κάνετε τρέλες.• Μην ξεχνάτε να δείχνετε τα συναισθήματα σας.• Μην ξεχνάτε να κυνηγάτε τα όνειρα σας.• Μην ξεχνάτε να είστε αισιόδοξοι.• Μην ξεχνάτε να απομακρύνεται απ τη ζωή σας τους τοξικούς ανθρώπους.• ΚΑ🦋ΛΗ🦋ΜΕ🦋ΡΑ —————• - - - 📸 @panosgi (δε ξεχνάω να σε αγαπάω 😂)

A post shared by 𝑫𝒂𝒏𝒂𝒊 𝑩𝒂𝒓𝒌𝒂 🌻 (@danai_barka) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top