Ζέτα Δούκα: Το μήνυμά της μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της ηθοποιού

Μετά την ανακοίνωση που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ζέτα Δούκα για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, έστειλε το δικό της μήνυμα. 

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά από έναν έλεγχο ρουτίνας που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, υπεβλήθη σε μια χειρουργική επέμβαση.

Στο χειρουργείο η Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα της ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο

Μια ημέρα μετά, η Ζέτα Δούκα, έχοντας λάβει δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης, θέλησε να στείλει ακόμη ένα δυνατό μήνυμα σε όλους, ώστε να τους ευχαριστήσει και να δηλώσει πως η πρόληψη σώζει ζωές: 

«Σας ευχαριστώ όλους, φίλους, γνωστούς κι αγνώστους για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης που μου στέλνετε από χθες. Με συγκινείτε και ταυτόχρονα μου αποδεικνύετε πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε αυτά που μας απασχολούν, προκειμένου να παρακινούμε και άλλους ανθρώπους να σκεφτούν, να παραδειγματιστούν και εν τέλει να κάνουν ή να βελτιώσουν κάτι που μπορεί να τους αλλάξει ή ακόμη και να τους σώσει τη ζωή…

Για μένα αυτός είναι ο κυριότερος λόγος ύπαρξης των μέσω κοινωνικής δικτύωσης! Η προβολή όμορφων αλλά και δύσκολων στιγμών της ζωής μας, που μας φέρνουν πιο κοντά, ανθρώπινα και ουσιαστικά. Η καραντίνας μας έδειξε πολλά, ελπίζω να μη πετάξουμε στα σκουπίδια τα πιο σημαντικά.

Όσο για τη σημασία της πρόληψης, σας έχω μιλήσει πολλές φορές. Μην αφήνετε στη τύχη την υγεία και τον εαυτό σας!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top