Σε έναν από τους «πυρήνες» της πανδημίας του κορωνοϊού βρίσκεται η Καλομοίρα με την οικογένειά της, οι οποίοι ζουν στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Η πεντάδα, έμεινε σε καραντίνα για δύο ολόκληρους μήνες, προκειμένου να είναι όλοι τους προστατευμένοι από τον Covid-19.
Από χθες το μεσημέρι ωστόσο, η γλυκιά Καλομοίρα μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, και τα τρία τους παιδιά, Νίκο, Δημήτρη και Αναστασία βγήκαν από το σπίτι τους και ξεκίνησαν για το πρώτο τους ταξίδι, μετά την καραντίνα.
Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια στα InstaStories της, όλοι μαζί οικογενειακώς κατευθύνονται προς το Τενεσί, με σκοπό να δουν νέα πράγματα, ενώ σε άλλο βίντεο τη βλέπουμε να φορά ρούχα ορειβασίας και να είναι έτοιμη να εξερευνήσει το συγκλονιστικό μέρος στο οποίο βρίσκεται.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.