Πρίγκιπας Κάρολος-Καμίλα: Έχουν επέτειο γάμου!

Δείτε πώς την γιόρτασαν-Κλείνουν 15 χρόνια παντρεμένοι

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς γιόρτασαν την 15η επέτειο του γάμου τους και ανέβασαν μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, 

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε στην εξοχική κατοικία του ζευγαριού τους στο Μπίρκχολ Χαόυζ, στη Σκωτία. Οι δυο τους είναι ντυμένοι casual ενώ κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο τους αγαπημένα σκυλιά, Μπεθ και Μπλούμπελ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς παντρεύτηκαν στις 9 Απριλίου του 2005 σε μια λιτή τελετή στο δημαρχείο του Ουίνδσορ, μετά από μια ταραχώδη σχέση, που έχει διάρκεια περισσότερο από 30 χρόνια. Τον πολιτικό γάμο ακολούθησε ο θρησκευτηκός, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ. Το ζευγάρι πέρασε το μήνα του μέλιτος στην εξοχική βασιλική κατοικία Μπιρκχολ, στη Σκωτία.

Πρίγκιπας Κάρολος: Μίλησε πρώτη φορά για τον κορωνοϊό

Στις 25 Μαρτίου ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Κάρολου ανακοίνωσε πως ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ η σύζυγός του ήταν αρνητική. Επί μία εβδομάδα ο πρίγκιπας Κάρολος τέθηκε σε αυτοαπομόνωση, με ήπια συμπτώματα και η Καμίλα παρέμεινε επί 14 ημέρες σε απομόνωση, σε άλλο δωμάτιο της κατοικίας τους.

Μετά από 14 ημέρες καραντίνας οι δυο τους επανενώθηκαν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top