Άννα Βαγενά για Λουκιανό Κηλαηδόνη:«Είναι επίκαιρος όχι για ευχάριστο λόγο»

Όσα είπε η ηθοποιός και βουλευτής για τον αείμνηστο τραγουδοποιό

Συγκινημένη και υπερήφανη δήλωσε η ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, για το γεγονός ότι ο σύζυγός της Λουκιανός Κηλαηδόνης που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2017, είναι επίκαιρος με το απόλυτο τραγούδι της καραντίνας «Θα κάτσω σπίτι».

Οι πρώτες εικόνες της Άννας Βαγενά-Το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της Λουκιανό Κηλαηδόνη

«Ο Λουκιανός πάλι αυτή τη φορά, δυστυχώς όχι για ευχάριστο λόγο, είναι επίκαιρος και παρών, αν και φυσικά απών, πολύ περισσότερο τώρα και από πολλούς, γιατί είχε το χάρισμα να καταγράφει με απλό τρόπο και όχι απλοϊκό τα καθημερινά, μικρά προβλήματα των ανθρώπων. Γι’ αυτό και τον αγάπησαν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξεως. Αυτό ήταν το μεγάλο χάρισμά του. Μίλησε για τους απλούς ανθρώπους, για τα απλά θέματα και έτσι είναι συνεχώς επίκαιρος. Εμείς, η οικογένειά του, είμαστε συγκινημένοι, γιατί έστω και με αυτόν τον τρόπο ο Λουκιανός είναι πάντα παρών» είπε σε συνέντευξή της στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη.

Το ζευγάρι σε θεατρική πρεμιέρα το 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Κάναμε αυτή την προσφορά στο εθνικό σύστημα υγείας δίνοντας τα πνευματικά δικαιώματα από το συγκεκριμένο τραγούδι και όλοι φυσικά οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες κάνανε το ίδιο και η εταιρεία που δημιούργησε το βιντεοκλίπ προσφέραμε τα πνευματικά δικαιώματα για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές», είπε η Άννα Βαγενά.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ήθελε να αποτεφρωθεί - Σε κλειστή τελετή του είπαν το «τελευταίο αντίο»

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το «Θα κάτσω σπίτι», θα διατεθούν στο υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top